Рекламация

Въпреки че онлайн магазин MAKEUP.BG полага всички усилия, продаваният продукт да е с най-високо качество, може да се случи така, че той да се окаже дефектен. В такава ситуация имате право в 14-дневен срок да направите рекламация.

 

 

Как да направите рекламация?

 

В нашия онлайн магазин можете да направите рекламация удобно и лесно - чрез електронна поща или да подадете сигнал на тел:032 399 988. На електронната ни поща е необходимо да изпратите попълнен формуляр за рекламация, който може да изтеглите от  тук 

След като получим приложения формуляр за рекламация, ще се свържем с вас за допълнителна информация. При одобрена рекламация, е необходимо изпращане/връщане на продукта и приложения формуляр за рекламация на посочен в бланката адрес. Не забравяйте да подсигурите добре предметите, така че да не пострадат при транспортирането.

След като получим пратката с вашата рекламация, ще бъде задействана нова поръчка или връщане на сумата по банков път,в зависимост от вашето решение.

 

 

Стоките трябва да се изпращат на адреса посочен в бланката!

 

В случай на възникнали въпроси, моля свържете се с нас на телефон: 032 399 988

 

 

Разглеждане на рекламацията

 

Нашият магазин има 14 работни дни, за да обработи жалбата ви. Като клиент имате право да: подадете декларация за оттегляне от договора за продажба, да подадете декларация за намаляване на цената на закупените стоки или да поискате замяна на стоки без дефекти. Ще се постараем да разгледаме рекламацията ви в разумен срок, без да създаваме неудобство за вас. 

Всеки ден от 07:55 до 20:00 ч.
Обратно обаждане
Кошница(0)

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!

Светът на красотата само с едно докосване: инсталирайте приложението MAKEUP.

Кликнете върху „Сподели“
изберете „На екрана„ Начало “ .

Кликнете върху “Добави към началния екран” в менюто на вашия браузър.

Иконата на приложението се показва на екрана и можете по всяко време да зарадвате себе си с нова бюти покупка.