Рекламация

Въпреки че онлайн магазин MAKEUP.BG полага всички усилия, продаваните продукти да бъдат с най-високо качество, може да се случи така, че да получите дефектен/грешен продукт. В такава ситуация имате право в 14-дневен срок да направите рекламация,връщане или замяна на неизползвания продукт.

 

 

Как да направите рекламация?

 

В нашия онлайн магазин можете да направите рекламация удобно и лесно - чрез електронна поща или да подадете сигнал на тел:032 399 988. На електронната ни поща е необходимо да изпратите попълнен формуляр за рекламация, който може да изтеглите от  тук 

След като получим приложения формуляр за рекламация, ще се свържем с вас за допълнителна информация. При одобрена рекламация, е необходимо изпращане/връщане на продукта и приложения формуляр за рекламация на посочен в бланката адрес. Не забравяйте да подсигурите добре предметите, така че да не пострадат при транспортирането.

След като получим пратката с вашата рекламация, ще бъде задействана нова поръчка или връщане на сумата по банков път,в зависимост от вашето решение.

 

 

Стоките трябва да се изпращат на адреса посочен в бланката!

 

В случай на възникнали въпроси, моля свържете се с нас на телефон: 032 399 988

 

 

Рекламацията

 

Като клиент имате право да: подадете декларация за оттегляне от договора за продажба, да подадете декларация за намаляване на цената на закупените стоки или да поискате замяна/ремонт на стоки с дефекти. Ще се постараем да разгледаме рекламацията ви в разумен срок, без да създаваме неудобство за вас. 

Всеки ден от 07:55 до 20:00 ч.
Обратно обаждане
Кошница(0)

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!