Рекламация

Въпреки полагането на всички усилия, продаваните от нас продукти да бъдат с най-високо качество, може да се случи така, че да получите дефектен/грешен продукт. За съжаление, дори най-популярните брандове не са застраховани от дефекти в производството. Ние също можем да допуснем грешка при пакетирането. В такава ситуация като клиент имате право в 14-дневен срок да: подадете заявление за оттегляне от договора за продажба, да предявите желание за намаляване на цената на закупените стоки или да поискате замяна/ремонт на стоки с дефекти.

 

Как да направите рекламация?

 

В нашия онлайн магазин можете да направите рекламация удобно и лесно - ако получите грешен продукт или такъв с дефект, моля свържете се с нас на тел: 032/399 988 или на [email protected] и попълнете следното заявление

 

При подаването на заявка за рекламация, нашият екип ще ви помоли да направите няколко снимки на продукта. Те ще ни помогнат да се запознаем по-обстойно с възникналия проблем или дефекта. Освен това, снимките гарантират, че полученият от вас продукт не е използван и е запазена целостта на опаковката му, в случай на грешно изпратена стока от наша страна. Изпратете ги на [email protected], заедно с попълненото заявление. Нашият екип разполага с 14-дневен срок за разглеждане на подадената от вас заявка.

 

При одобрена рекламация, моля добавете попълненото от вас заявление към кутията/пакета, когато връщате стоката към нас. Не забравяйте да подсигурите добре предметите, така че да не пострадат при транспортирането.

 

АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ:

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС SPEEDY

гр.СОФИЯ - СОМАТ

фирма LA MAKEUP SP. Z.O.O

до поискване

 

След като получим пратката с вашата рекламация, ще бъде задействана нова поръчка или връщане на сумата по банков път, в зависимост от вашето решение.

 

Стоките трябва да се изпращат на посочения адрес!

 

В случай на възникнали въпроси по време на процеса на рекламация, моля свържете се с нас на телефон: 032/399 988.

 

* Моля, обърнете внимание, че поява на раздразнение, алергична реакция или непоносимост към доставена от нас стока не може да бъде считана за компрометирано качество на продукта. 

Подаръци и други безплатни услуги, предоставени към вашата поръчка, не могат да бъдат предмет за предявяване на рекламация.

Представените снимки на стоки в нашия онлайн магазин са с илюстративна цел и не могат да бъдат обвързани с пълно съответствие с реалния продукт (напр. при промяна на опаковката от страна на производителя може да възникне разминаване между получения от вас продукт и този, представен от нас). Това включва и разлика в цветовете, дължаща се от възпроизвеждането и техническите характеристики на различните устройства.

 

** При въпроси, свързани с годността, начина на употреба и/или други колебания, относно получените от вас продукти, моля свържете се с нас на тел: 032/399 988, всеки ден от 07:55 до 20:00 ч., за да ви съдействаме своевременно.

Всеки ден от 07:55 до 20:00 ч.
Обратно обаждане
Кошница(0)

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!