За нас - MAKEUP

 

MAKEUP e най-големият и най-популярен онлайн магазин за козметика и парфюми в България. Той е част от международна компания, лидер в бранша на територията на ЕС. Мрежата на онлайн магазина, освен България, включва Украйна (MAKEUP.com.ua), Полша (MAKEUP.pl), Русия (MAKEUPSTORE.ru), Румъния (MAKEUP.ro), Италия  (MAKEUP.it), Чехия (MAKEUP.cz) , Словакия (MAKEUP.sk) , Унгария (MAKEUP.hu) - списъкът на страните продължава да расте.
Безкомпромисни сме към приоритетите за вас, нашите клиенти:

- добрата цена
- оригиналността на продуктите
- богатия асортимент
- високото ниво на обслужване и постоянния контакт


Сътрудничеството с огромен брой европейски доставчици ни позволява да ви предложим най-ниските цени, безкрайно богат избор от оригинални и висококачествени продукти и европейско ниво на обслужване по 12 часа 7 дни в седмицата. Ние не просто предоставяме платформа за неограничен избор на продукти, каним ви в един изцяло нов свят на красотата, щастието и усещането да покажете на себе си и света най-доброто от своята личност. Всеки ден MAKEUP неотклонно следва световните тенденции, представя и установява партньорства с нови марки и продуктите им от цял ​​свят. Ще изпълним всеки ваш ден с красота, невероятни аромати и положителни усещания.  Доверете ни се, за да успяваме заедно! 

Асортимент - от всичко по много

MAKEUP се грижи не само за качеството на продуктите и услугите, но и за богатия набор от продукти. Магазинът съдържа повече от 38 000 артикула козметика и парфюми. Следим последните новости и модни тенденции на пазара за красота, постоянно актуализираме и разширяваме каталога си.

Специално за вас, нашите клиенти, създадохме удобна система за търсене и филтриране на стоки по ключови параметри.

Гаранция качество

MAKEUP си сътрудничи с водещи доставчици и представители на повече от 2000 марки. Вашето доверие е нашият стимул и удовлетворение, затова ви гарантираме само оригинални продукти. Уверени сме в качеството на стоките и винаги даваме възможност да проверите истинността на покупката, в присъствието на куриера.

Работейки в Европа, ние вярваме, че не трябва да има граници или бариери за красотата. Само за броени дни доставяме поръчаните от вас стоки от нашия склад в Полша. За вас, нашите клиенти, MAKEUP предлага: уникални оригинални продукти и най-ниските цени на пазарите в ЕС и България.

 

Удобна доставка

С помощта на нашите партньори от куриерска фирма Спиди осигуряват бърза доставка в цялата страна, където има офиси на компанията. Доставката е безплатна при поръчка над 49лв. При поръчки под тази сума таксата за доставка до адрес е 4.90лв, а до офис на Спиди - 3.90лв. Срокът е 4 работни дни. В София и всички регионални центрове на страната доставката се извършва директно "до дома"; до офис на Спиди или до автомат на Спиди (АПС)

Ние обичаме своите клиенти

Стотици хиляди клиенти  се възползват от услугите ни, повечето са не само наши редовни и ревностни последователи, а приятели, с които споделяме една и съща философия - стремежа към красотата. Ценим високо вашите отзиви, впечатления и коментари за всеки продукт, те са най-верният барометър за нас и други като вас. Регистрираните членове на нашето семейство получават:

- подарък за рождения ден
- подарък по случай навършването на една година от регистрацията ви
- уведомяване при промяна в цената на продукт - в случай на намаление или промоция
- уведомяване за ново зареждане на продукт, който не е бил наличен
- уведомяване при предстоящо изчерпване на често поръчван продукт, за да може да бъде поръчан от последните бройки
- информация за най-актуалните промоции и подаръци на световни и европейски брандове, нови марки и продукти
- възможност за публикуване на коментар с реално, нецензурирано мнение за всеки закупен продукт

 

Контакти

Ние винаги сме на разположение!

Вие можете да ни пишете, или да се свържете с нас на телефон:
032 399 988

Всеки ден от 7:00 - 20:00 ч.

Очакваме ви!

Всеки ден от 07:55 до 20:00 ч.
Обратно обаждане
Кошница(0)

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!