Красота без граници

Добре дошли във великолепния свят на MAKEUP! Тук присъстват повече от 340 милиона потребители от различни страни, купувайки над 50 милиона продукта годишно. Удовлетворяваме изискванията на нашите клиенти като никога не будим съмнения.

MAKEUP вече спечели сърцата на клиенти в 24 страни, включително Франция, Германия, Италия, Испания, Швейцария и Великобритания. Във всяка от тях развиваме beauty пазара при покупките на дребно. Това ни позволява да радваме европейските граждани с индивидуален подход към всеки, оригинална висококачествена козметика и бърза доставка. За красотата не трябва да има граници и бариери, затова всеки ден активно продължаваме да развиваме и разширяваме хоризонтите на MAKEUP, създавайки уникална Beauty вселена.

 

Уникална колекция

Повече от 2000 марки и 140 000 продукта — нашият експертен екип знае какво е актуално днес и появата на кои брандове ще развълнува истинските ценители на козметиката и парфюмите. Световни бестселъри, нови продукти и ексклузивни премиери, нишови аромати и производители от всички краища на света, нови възможности за експерименти от бюти почитателите — асортиментът на MAKEUP се актуализира постоянно и помага да превърнете в реалност и най-дръзките си идеи.

 

Оригинални продукти

MAKEUP е оторизиран и работи с директни договори с най-големите луксозни марки. YSL, Lancome, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estee Lauder, Clinique… Ние с гордост заявяваме, че си сътрудничим директно с официални доставчици и предлагаме на вас, нашите клиенти, единствено оригинални продукти. 

 

Шопингът на бъдещето

Забелязали ли сте, че най-необходимите ви продукти за красота се намират на най-неудобни места на шопинг картата? Любимият шампоан - при стилиста в салона; спиралата и очната линия - в една верига магазини, козметиката за грижа - изключително в аптеките. Да не говорим за мечтания парфюм или страхотната палитра с гримове - те са на другия край на планетата! Вярваме, че е време да се сложи край на изтощителния маратон за набавянето на запасите и търсенето на най-изгодните оферти! Ние сме против обвързването с определени вериги магазини и аптеки, създаващи изкуствена шумотевица около продукти, за които твърдят, че само те предлагат „ексклузивни оферти“. MAKEUP събра в асортимента си всички категории, всички разновидности козметични продукти - от най-отдалечените кътчета на планетата, обхващайки целия диапазон от съвременния масов пазар до изключителния лукс. Модерна система за контрол на цените, мониторинг с актуалните предложения и невероятно удобна доставка ще ви позволят да се насладите на пазаруването си, като същевременно спестите време за най-важните неща. През годините MAKEUP се превърна в синоним на удобно пазаруване. Ние усъвършенстваме нашето обслужване всеки ден!

 

Красота и комфорт

Свеждаме до минимум загубата на време, енергия и нерви от страна на нашите клиенти от изтощителното офлайн пазаруване, като редовно подобряваме сайта. Използвайки камерата на вашия смартфон и нашия бюти-скенер, за броени секунди ще откриете продукта, който ви интересува на страниците на MAKEUP. Не е необходимо да търсите отзиви за продуктите в интернет. Нашата глобална общност от потребители споделя впечатленията си за закупените стоки, помагайки на другите да направят правилния избор. Ефективната система за обработка и подготовка на поръчките в складовата ни база, собствената ни куриерска услуга и партньорствата с водещите логистични фирми, позволяват на клиентите бързо, удобно и безопасно да получат своите поръчки. Пестим времето на нашите потребители за истински важните неща!  

 

 

В унисон със световните тенденции за красота

MAKEUP знае вашите предпочитания, желания и мечти. Ежегодно клиентите ни получават повече от 1 милион подаръци. Мостри, тестери на редки аромати, промоции, игри с награди, отстъпки и специални оферти — стремим се винаги да добавяме нови марки за вас като помагаме да откриете своите любими!

 

MAKEUP Beauty Club

MAKEUP е медийна империя за красота. Тенденции, подаръци, мостри, тестери, бюти тайни и съвети от експерти — всичко това ще намерите в MAKEUP Beauty Club! Над 2 милиона абонати във Facebook, над 700 хиляди последователи в Instagram, Youtube канал за Украйна с демонстрация на продуктови приложения, онлайн информационни съобщения, блог с публикации, рецепти за красота и над 2 милиона отзиви за продукти — през годините създадохме уникален информационен портал и спечелихме огромна армия от привърженици...

Присъединете се към общността MAKEUP и заедно с нас станете част от историята на красотата!

Контакти

Ние винаги сме на разположение!

Можете да ни пишете или да се свържете с нас на телефон:
032 399 988

Всеки ден от 7:55 - 20:00 ч.

Очакваме ви!

Всеки ден от 07:55 до 20:00 ч.
Обратно обаждане
Кошница(0)

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!