Ние доставяме щастие, безплатно!

Към вариантите за доставка

MAKEUP (куриер)

Безплатна доставка с MAKEUP куриер за гр. София, гр. Бургас, гр. Варна и гр. Пловдив

По-бърза и лесна доставка с MAKEUP куриер! Услугата MAKEUP куриер може да бъде използвана само за територията на гр. София, гр. Бургас, гр. Варна и гр. Пловдив. При избор на тази опция получавате:

 

безплатна доставка

 

бърза доставка от 2 до 4 работни дни след направена поръчка до 12 часа на обяд

Два варианта за заплащане на пратката - наложен платеж и плащане с карта по време на поръчка (през системата на сайта)

 

 

 

  

Поръчката ви ще бъде доставена в рамките на работната седмица, от понеделник до петък. Доставки по време на официалните почивни дни, събота и неделя, не се извършват. При възникнал транспортен  проблем и забавяне на доставката ще бъдете информирани от нашия екип. Опцията доставка с MAKEUP куриер е актуална само за гр. София, гр. Бургас, гр. Варна и гр. Пловдив.

Информация за вашата пратка можете да получите всеки ден от 8:00-20:00 часа на тел: 032 399 988

Важна информация:

*при избор на доставка с MAKEUP куриер няма как да промените адреса на получаване с друг (тип пренасочване), който е извън гр. София, гр. Бургас, гр. Варна или гр. Пловдив

*при избор на доставка с MAKEUP куриер няма как да получите пратката си в офис на куриерска фирма, доставката се извършва единствено до личен адрес

*куриерите не разпологат с ПОС терминал

 

Speedy (куриер)

При поръчка над 19.00 лева - безплатна доставка на указан от вас адрес. Поръчка под 19.00 лева, доставка 3.90 лева.

При поръчка над 19.00 лева - получавате безплатна доставка. За поръчка под 19.00 лева, доставката ще бъде на стойност от 3.90 лева.

В срок от 2-3 работни дни след оформяне на поръчката, тя ще бъде доставена от куриерска фирма speedy на указан от вас адрес, тъй като складовата ни база се намира в Полша и продуктите пътуват от там.
Доставките до личен адрес се извършват всеки ден от понеделник до петък включително.
Доставки до адрес не се изпълняват в събота и неделя, ако желаете да получите поръчката си през тези дни, моля изберете доставка до офис.

Поръчки, направени след 12 часа, се обработва в следващия работен ден. Поръчки, направени в празнични дни, се оформят в първия работен ден.

Срокът за престой на пратката в офис на Speedy е 7 дни, след това тя ще бъде върната към нас!

 

 

Вие можете да платите поръчката си с карта VISA/Mastercard или при получаване с наложен платеж. 

Всички въпроси свързани с доставка и връщане на продукти, вие можете да уточните с  нашия екип на посочения телефон. Ние ще се радваме да ви бъдем полезни! 

Speedy (до офис)

При поръчка над 19.00 лева - безплатна доставка до удобен за вас офис на Speedy. Поръчка под 19.00 лева, доставка 3.90 лева.

При поръчка над 19.00 лева - получавате безплатна доставка до удобен за вас офис на Speedy!
При поръчка под 19.00 лева, цената на доставката е 3.90 лв. до удобен за вас офис на Speedy!

В срок от 2-3 работни дни след оформяне на поръчката ви, тя ще бъде доставена в посочения от вас офис, след което ще получите SMS с информация. Пратката си можете да вземете от избрания офис всеки ден от понеделник до събота включително, както и в неделя, където има информация за работещи обекти на SPEEDY. Срокът за престой на пратката в офис на Speedy е 7 дни, след това тя ще бъде върната към нас!

Поръчки, направени след 12 часа, се обработва в следващия работен ден. Поръчки, направени в празнични дни, се оформят в първия работен ден. 

 

 

Пратката си може да получите и от Автоматичните пощенски станции (автомати) на SPEEDY, които се намират на удобни места - в търговски вериги и молове. Автоматът разполага с клетки в четири размера:

XS: 50x35x4,5 см
S: 60x35x11 см
М: 60x35x19 см
L: 60x35x37 см

Вие получавате 9-цифрен код на СМС, с който да вземете пратката си от АПС. До 72 часа след получаване на уведомителното съобщение, вие можете вземете своята пратка. Заплащането става с дебитна или кредитна карта.

Всеки ден от 07:55 до 20:00 ч.
Обратно обаждане
Кошница(0)

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!