Beauty Club

 

Всяка жена има своя тайна за красота и очарование... Разкошни коси, пленяващ поглед, главозамайващо обаяние.. Любим крем, нотка нов аромат, сочен оттенък на сезонно червило. А вие какво тайно оръжие ще изберете за вашия нов ден? Започнете увлекателното си пътешествие, за да откриете нови тайни за своята красота с MakeUp Beauty Club

 

 

Бъдете в крак с тенденциите за красота  
Това е лесно!

Когато всички приятелки се карат за розовото червило, вие с увереност и гордост избирате лилавия оттенък червило. Винаги сте на гребена на модерна вълна и предварително знаете всичките тенденции в света на красотата. А ние знаем вашата малка тайна, защото с меннията и съветите на MakeUp Beauty Club – лесно оставаш в тренда!

Какво ще получите: уникална информация за горещи новини и нови тенденции, също така и мнения от нашите клиенти за най-популярните продукти. Нашите съвети, beauty-статии и препоръки ще ви помогнат не само да следите за модата, но и да я следвата с невороятна лекота.

Какво е нужно: ако вече сте регистрирани на сайта – просто не забравяйте да проверявате своята поща и да се наслаждавате на нашите предложения. Ако все още не сте се регистрирали, не се бавете и го направете. Абонирайте се за нашите онлайн бюлетини и се запознайте с най-новите тенденции и вълнуващи нови продукти. Не се отписвайте от бюлетините, защото ще намерите в тях много полезна и интересна информация от света на красотата.

Вие винаги можете да промените своя email в личния си кабинет.

Най-добрите промоции на световни брандове

Новия дамски клатч от Chanel, годишен запас на шампоан или намаление на най- модерното червило. Най- нови промоции и специални брандови подаръци – за участниците от MakeUp Beauty Club. И нека всички да ви завиждат, защото вие получавате само най-доброто . Като … специална тайна на клуба MakeUp

Какво ще получите: всички членове на клуба получават нашето специално резюме. Ще бъдете наясно с нови промоции и подаръци и добре познати марки. Ще получавате линкове на вашия email, за да изберете най-добрите предложения.

Какво е нужно: посочете вашия email в личния кабинет и незбравяйте да си проверявате пощата. Два пъти на месец ще ви показваме достъпни промоции и подаръци, които вие можете да полушите от MakeUp.

Вие винаги можете да промените своя email в личния си кабинет.

Вашия списък с желания

Тайната на вашите желания – списък с желания. Дързък цвят на червило, нещо ново от Lancome или нов цвят боя за коса – така вашия списък с тайни желания винаги ще е под ръка!

Какво ще получите: възможност да съберете в един списък всички продукти, които вие очквате или планирате да пробвате. В този списък, вие без проблем можете да проследявате наличния продукт и неговата актуална цена. А също така няма да има нужда да търсите продукта, който ви е харесал преди, защото всички ваши фаворите ще са ви по ръка!

Какво е нужно: влизане в личния кабинет, като използвате потеребителското име и парола от MakeUp Beauty Club. Намерете на сайта желания продукт, като натисните “предпочитано”, за да го включите в списъка си с желания.

История на покупките

Вие помните ли, как се казваше онзи цвят лак, който си купихте преди няколко месеца? А номера на новия фон дьо тен, какъв беше...., който вие рискувахте да пробвате и от който след това бяхте толкова възхитена? Тайнта на вашия неповторим образ е от MakeUp Beauty Club, защото с нас вие винаги можете да проверите историята на вашите поръчки!

Какво ще получите: ние запазваме целия ви списък с минали и настоящи поръчки. Сега имате бърз достъп до вашите любими продукти и възмопжност да следите тяхното обновяване.

Какво е нужно: пазарувайте онлайн, използвайте данните си в личния кабинет. Историята на покупките ще се запазва автоматично, но само с вашето разрешение в сайта.

Всеки ден от 09:00 до 19:00 ч.
Обратно обаждане
Кошница(0)

Вход в профила

възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!