Beauty Club

Получете подарък 
за Вашия рожден ден!

Вземете подарък за рождения си ден! MakeUp Beauty Club е подготвил малка тайна за чудесно настроение. Изберете го сами! Толкова е хубаво!

Какво получавате:  всички стоки от нашия сайт като подарък или съответна отстъпка при поръчка до 5 лева. Подарък се предоставя автоматично на поръчка над 19 лв., а за поръчки на стойност над 59 лв. предлагаме 10 лв. като подарък. Вашият подарък ще бъде сумиран с актуални промоционални оферти и други актуални отстъпки.

Какво е нужно:  въведете датата на раждане в профила си и изчакайте нашите поздравления! При следваща поръчка на сума над 10 лева ние автоматично ще ви предоставим подарък за сума от 5 лева. Ако сумата на поръчката е над 59 лева, ние ще ви дадем 10 лева като подарък. Не е необходимо да представяте документ, доказващ рождената ви дата - ние се нуждаем само от регистрационните ви данни.

Често задавани въпроси

Бъдете в крак с тенденциите!  
Красотата е лесна!

Когато всички приятелки се карат за розовото червило, вие с увереност и гордост избирате лилавия оттенък. Винаги сте на гребена на модерна вълна и предварително знаете всичките тенденции в света на красотата. А ние знаем вашата малка тайна, защото със съветите на MakeUp Beauty Club – лесно оставаш в тренда!

Какво ще получите: Уникална информация за горещи новини и нови тенденции, също така и мнения от нашите клиенти за най-популярните продукти. Нашите съвети, beauty-статии и препоръки ще ви помогнат не само да следите модата, но и да я прилагате с невороятна лекота.

Какво е нужно: ако вече сте регистрирани на сайта – просто не забравяйте да проверявате своята поща и да се наслаждавате на нашите предложения. Ако все още не сте се регистрирали, не се бавете и го направете. Абонирайте се за нашите онлайн бюлетини и се запознайте с най-новите тенденции и вълнуващи нови продукти. В тях ще откриете много полезна и интересна информация от света на красотата.

Вие винаги можете да промените своя email в личния си профил

Най-добрите промоции на световни брандове

Новият дамски парфюм от Chanel, годишен запас на шампоан или намаление на най- модерното червило. Нови промоции и специални брандови подаръци – за участниците в MakeUp Beauty Club. И нека всички да ви завиждат, защото вие получавате само най-доброто. Как? Със … специалния таен клуб MakeUp

Какво ще получите: Всички членове на клуба получават нашия специален бюлетин. Бъдете в крак с нови промоции и подаръци от известните марки. Ще получавате бюлетин на вашия email, за да изберете най-добрите предложения.

Какво е нужно: Посочете вашия email в профила си и не забравяйте да си проверявате пощата. Два пъти в месеца ще ви показваме достъпни промоции и подаръци, които можете да получите от MakeUp.

Вашият списък с желания

Тайната на вашите желания – персонален списък. Дързък цвят на червило, модна новина от Lancome или нов цвят боя за коса – така вашият списък с тайни желания винаги ще е под ръка!

Какво ще получите: Възможност да съберете в един списък всички продукти, които очаквате или планирате да поръчате. В него, вие без проблем можете да проследявате наличния продукт и неговата актуална цена. Освен това няма нужда да помните кой артикул сте харесали при последното разглеждане, защото всичките ви любими са на една ръка разстояние.

Какво е нужно: Влезте в профила си като използвате данните си за членство в MakeUp Beauty Club - потребителско име и парола. Намерете желания продукт на сайта и използвайте бутона "добави към любими", за да го поставите в списъка си с желания.

История на покупките

Помните ли името на онзи цвят лак, който си купихте преди няколко месеца? А номера на новия фон дьо тен, който рискувахте да пробвате и от който след това бяхте толкова възхитена? Какъв беше? Тайната на вашия перфектен образ е в MakeUp Beauty Club, защото с него винаги можете да проверите историята на поръчките си!

Какво ще получите: Ние запазваме целия ви списък с минали и настоящи поръчки. Сега имате бърз достъп до любимите си продукти и възможността да проследявате актуализациите на сайта.

Какво е нужно: Пазарувайте онлайн, използвайки данните от личния си профил. Историята на покупките се запазва автоматично, само ако имате регистрация на сайта.

Всеки ден от 07:55 до 20:00 ч.
Обратно обаждане
Кошница(0)

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!

Светът на красотата само с едно докосване: инсталирайте приложението MAKEUP.

Кликнете върху „Сподели“
изберете „На екрана„ Начало “ .

Кликнете върху “Добави към началния екран” в менюто на вашия браузър.

Иконата на приложението се показва на екрана и можете по всяко време да зарадвате себе си с нова бюти покупка.