Методи на плащане

MAKEUP цени удобството на своите клиенти и затова предлага различни и сигурни методи за плащане. Приятно пазаруване!

 

Наложен платеж

Ако не желаете да извършите плащане в момента на поръчване, можете да заплатите на куриера при получаване на пратката. Моля, имайте предвид, че част от куриерите на Speedy не разполагат с ПОС терминал в себе си. Ако желаете да заплатите с дебитна или кредитна карта при получаване, изберете доставка до офис или автомат на Speedy.

 

Плащане с карти Visa/Mastercard

Плащайте лесно и безопасно с Visa и Mastercard. Изберете опцията Плащане с карта, докато оформяте поръчката си. Ще се отвори специална форма, в която да въведете следната информация: номер на карта, имена, валидност и CVV номер, който се намира на задната страна на картата. Всички трансакции с разплащателни карти са допълнително защитени чрез SSL криптиране. След верифициране на картата, плащането ще се осъществи веднага и сумата ще бъде удържана от сметката Ви. 

 

Apple Pay

Apple Pay предлага сигурен и лесен начин за разплащане. Той е съвместим с всички Apple устройства, притежаващи NFC. Добавете данните на картата си в приложението Wallet и единственото, което трябва да направите по време на плащане е да потвърдите чрез Face ID, Touch ID или парола. Apple Pay използва специална защита, чрез която номерът на картата не се запазва в устройството, сървърите и не се споделя с търговеца. 

Google Pay

Google Pay е бърз и защитен начин за разплащане, съвместим с Android устройства с NFC. Добавете информацията за картата си в Google Wallet и сте готови. Този метод пази информацията за плащане на клиента поверителна от търговеца.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!