Увеличете продажбите си с Makeup Ads

 

Какво представляват Makeup Ads

 

Makeup Ads е вътрешна рекламна система на Makeup, която позволява на нашите партньори да рекламират продукти, специални оферти и банери в сайтовете на Makeup на база заплащане на кликване или на импресия.

 

Защо нашата реклама е ефективна

 

Уеб сайтовете Makeup се посещават месечно от повече от 10 милиона ваши потенциални клиенти. Повечето от тях посещават категории или страници за търсене, преди да направят поръчка, а също така сравняват продукти от различни марки.

Рекламната програма Makeup Ads ви позволява да изведете своите продукти и предложения на преден план пред останалите 100 000 продукта в наличност.

Интелигентните алгоритми на системата показват реклами само на подходящи страници, за постигането на максимална ефективност на вашите рекламни кампании.

 

В рекламната ни програма има 2 вида рекламни кампании:

 

Реклама на продукти

 

Този тип кампания позволява на нашите партньори да рекламират своите продукти.

 

Такива кампании работят по модела PPC, при който се заплаща за всеки клик върху рекламата.

Популяризираните продукти могат да бъдат показани в блока „Промоционални марки“ на началната страница, страниците на категории и търсене, както и в блока „Подобни продукти“ на страниците на други продукти.

 

Рекламни промоции

 

Този тип кампания позволява на нашите партньори да рекламират своите промоции и специални оферти.

Такива кампании работят също по модела PPC, при който се заплаща за всеки клик върху реклама.

Популяризираните промоции могат да се показват като банер с възможност за кликване на началната страница, страницата за търсене, страниците на категории, марки и продукти.

 

Каква статистика е достъпна за рекламодателите 

 

Цялата статистика за вашите рекламни кампании ще бъде достъпна в рекламния профил, включително броя на импресиите, кликванията, продукти в кошница и продажбите, както и приходите от продажби, което ще ви позволи да изчислите ROI на вашите рекламни кампании.

 

Каква е цената на Makeup Ads?

 

Цената на рекламата се определя от настройките на вашите кампании и зависи от установения бюджет и стойност на клик/1000 импресии. Действителната цена на кликване се изчислява на базата на вашата оферта и офертата на най-близкия ви конкурент и не може да надвишава максималната ви оферта.

 

Имате още въпроси?

 

Попълнете онлайн заявлението: ([email protected])

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!