Работим за вас!

Скъпи клиенти!

Във връзка със създалата се ситуация, получаваме много въпроси от вас: “Как ще се доставят поръчките?”, „Как работят складовете и куриерите?“, “Ще има ли забавяне с доставката?”и ”Може ли да се поръча с доставка до адрес?”. Не се притеснявайте! Ние работим на пълни обороти - продължаваме да осигуряваме на нашите клиенти възможността да се грижат за себе си по най-добрия начин. Ето какъв е нашият режим на работа:

1. Въведохме подобрена система за сигурност в нашия склад. Температурата на служителите се измерва всеки ден. Те работят в специални предпазни костюми. Помещенията се дезинфекцират постоянно, а броят на хората работещи там едновременно е ограничен. Това е и причината да има известно забавяне при пратките, но безопасността на нашите служители, съответно и вашата, е от първостепенно значение. Ако поръчката ви се забави - не се притеснявайте! Дайте ни малко повече време - ние със сигурност ще я подготвим и ще ви я изпратим. 

2. Нашите куриери също са максимално защитени и взимат всички необходими мерки да предпазят и вас. За да сте още по-спокойни, можете да се възползвате от новата ни услуга “Безконтактна доставка” и да посочите една от следните опции: оставяне на пратката пред входната врата, на охрана или на рецепция. При тази услуга е необходимо или да платите поръчката си предварително през сайта с карта, или да оставите точна сума на лицето за получаване.

Важно! Опцията “Безконтактна доставка” важи единствено за MAKEUP куриери, които доставят на територията на София и Пловдив. За всички останали населени места - куриерска фирма Speedy следи за безопасността на доставката. 

*Ако забележите и най-дребното нарушение на хигиенните изисквания, не се колебайте да се свържете с нас!

3. Моля, бъдете търпеливи с нашите куриери. Дори и в условията на тази извънредна ситуация, те правят всичко по силите си, за да осигурят навременно получаване на пратките. Възможно е времето за доставка малко да се удължи, но със сигурност ще получите своята пратка.

4. Ако искате да промените адреса за доставка (при забавяне с доставката) или анулирате поръчката си, моля, използвайте формата за контакт с нас.

MAKEUP продължава да обработва вашите поръчки и да предоставя висококачествените услуги, на които сте свикнали! Екипът ни ви пожелава здраве и търпение през този труден момент!

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!