Halloween грим? Вижте най-добрите бюджетни продукти!

Хелоуин чука на вратите ни и ако вече сте избрали какво да облечете, не забравяйте, че визията трябва да бъде подкрепена със страхотен грим. Не мислете, че са ви необходими скъпи комплекти, ние сме тук да разбием мита и да ви предложим няколко бюджетни продукта, с които да сътворите най-страшната или разбира се, ангелска визия!

Основа за грим

Не започвайте без основа! Ако пропуснете тази стъпка, рискувате гримът ви да започне да се разтича или да изчезне само няколко часа, след като е започнало партито. Заложете на продукт, който изравнява цвета на кожата и го озарява. Хидратиращите бази, овлажняват кожата, което гарантира перфектен външен вид в продължение на много часове, за да се насладите спокойно на вечерта.

Очи

Харесахте някоя визия от предложенията ни във фейсбук? Кремообразните сенки имат дълга издръжливост, а и са доста наситени. Лесно може да създадете красиви и интригуващи съчетания.

За ярките си идеи, изберете пигмент за грим, който притежава супер силен цвят. Вълнуващите неонови нюанси, могат да сбъднат най-смелите ви представи за хелоуин имидж.

Не пропускайте и блестящата очна линия. Доверете ни се, тя би била страхотен акцент, дори ако сте решили да бъдете мрачната Уензди Адамс.

Устни

Неустоими, искрящи и лилави, а защо не черни? Това е денят, в който може да си позволите да експериментирате до насита. И ако винаги сте искали да покажете колко готино ви седи любимото ви зелено червило, сега е моментът! Нашите предложения са наситено течно червило с блясък или комплект от молив и червило, за съвършена визия. Всички те, предлагащи “страшни” цветове, разбира се!

За още повече блясък

Ако сте сред почитателите на многото блясък или просто сте решили празничната ви визия тази година да бъде силно искряща, развихрете се с холографска палитра, с която лесно ще подчертаете и завършите грима си.

Запечатайте козметиката върху лицето си

Няколко капки фиксиращ спрей и сте готови за цяла вечер, изпълнена с пакости.

Вдъхнете живот на костюма си с приказен грим, за който не е нужно да заплащате цяло състояние или да залагате душата си. Сигурни сме, че имате страхотни идеи!

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!