Нов сезон - нов парфюм

Трайността на парфюма зависи и от сезона

Модата е навсякъде. Тя определя каква кола ще караме, какви обувки ще носим, облеклото, прическата, грима ни и т. н. Тя е диктатор, който почти винаги се влияе от сезона, за да подчертае актуалността на момента тук и сега. 

След диаманта, парфюмът е най-добрият приятел на жената. Той показва нейния вкус и статус в обществото. Обикновено когато след дълго търсене най-сетне открием нашия парфюм, го използваме, защото ни харесва, без да се съобразяваме какъв сезон е навън. Винаги слагаме едно и също количество, по навик. Това количество парфюм ухае по-силно през студените месеци, отколкото през горещото лято. Топлото време изпарява капките много по-бързо. Затова през лятото е необходимо да се пръска малко количество, но по-често, докато през зимния период парфюмирането трябва да бъде много по-пестеливо, понеже трайността е по-голяма.

Търсачката на парфюмни усещания

Дамите, които винаги държат на добрия външен вид и са отворени за нови неща, не робуват на ограниченията да живеят предвидимо с употребата винаги на едни и същи ароматни продукти. Те са търсачки на нови и различни усещания, които осмислят живота им, правят го по-интересен и готов за приключения.

Есента е моментът когато модата и момичетата с характер сменят летния парфюм със зимен. Тя е периодът на най-горещите промоции, черните петъци, падането на цените и нарастването на възможностите.

Зимните парфюми носят усещане за празници

В хладните дни и нощи желанието за уют и топлина е по-голямо. Подходящи са парфюмите, които въздействат върху съзнанието като отвеждат притежателя си на топло и уютно място. Създават празнична атмосфера и ухаят вкусно на шоколад, какао, кафе, чай. Коледни сладки и курабийки. Тези асоциации осигуряват шипровите, дървесните и ориенталските аромати. 

Пачулито, кедърът и дъбовата кора са желан атрибут в много парфюми. Дървесните акорди, джинджифилът и бадемът също допринасят за усещането за топлина. Сред продуктите с дървесни аромати най-често използваните акценти са: сандалово дърво, ветивер, кедър. Зимните парфюми са щедри и на ориенталски миризми - мускус, ванилия, смола, кехлибар.

Парфюмите, съдържащи карамел, индийско орехче, кардамон и ванилия напомнят за току-що изпечени коледни сладки, създават неповторима атмосфера на радост и чувство на принадлежност към дома.

С летен парфюм през зимата

Ако пък изпитвате носталгия по отминалото лято и желаете да запазите уханието на свежест, свобода, емоции и морски бриз, изберете парфюм, в който преобладават цитрусовите плодове - портокал, лимон, лайм, грейпфрут. Уханието на борова гора, амбра, мента, мускус, бергамот, съчетани с флорални мотиви, ще ви отведе на брега на морето всеки път когато напръскате вътрешната част на китките или на лактите си, шията или зад ушите. Така ще върнете филма с емоциите и приключенията, за които да мечтаете до лятната отпуска.

Усещане за жена

Помните ли филма “Усещане за жена”? Само по парфюма незрящият герой (Ал Пачино) “виждаше” красотата и изяществото на красивото момиче. Парфюмът е осезаемата визитка на всеки човек. Той е нашата запазена марка за индивидуалност и вкус.

Дайте шанс на новата енергия да мине през вас. Експериментирайте с нов и различен парфюм през новия сезон. Той ще ви помогне да излезете от рамките на собствените ограничения и да бъдете някой друг, поне докато трае ароматът. Според Алиса “Трябва да тичаш с всички сили, за да останеш на едно място, а за да стигнеш до някъде, трябва да бягаш поне два пъти по-бързо”

Избягайте от себе си и рутината, настигнете промяната с нов и артистичен аромат. Бъдете решителни и проактивни, осигурете си комфорта на желания сезон в прегръдката на изискан парфюм, който недвусмислено показва коя сте и какво искате от живота.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!