Уверени на всяка възраст - трикове за незабавно подмладяване

И докато възрастта е просто цифра, няма нищо лошо в това, да използваме различни похвати, които да подчертаят най-добрите ни черти. Събрали сме няколко трика, които визуално ще ви подмладят, за да се чувствате перфектни, на всяка възраст.

Повдигнете очите си с молив

Време е да спрете употребата на течни очни линии, защото те осезаемо смаляват окото. Най-добре е да изберете мек кремообразен молив. За да прикриете отпуснатите клепачи, просто нанесете линия и я разнесете във външните ъгли с помощта на четка.

Изберете по-светло червило

С напредването на възрастта устните изтъняват и тъмните червила стават твърде наситени за лицето ви. Насочете се към по-нежните розови или телесни нюанси. Избягвайте прасковените, защото те ще накарат зъбите ви да изглеждат по-жълти. Запомнете, използването само на червило, без друга декоративна козметика, видимо ще ви направи по-възрастни, отколкото изглеждате, без абсолютно никакъв грим!

Топли цветове в косите

Изберете златисти и топли тонове, като вашият фризьор може да ги комбинира в различните им нюанси. Избягвайте пепелявите, тъй като те се доближават до естествената сива коса.

Плътни вежди

По-дебелите вежди създават илюзия за младо лице. За да запълните липсите, изберете продукт, който е комбинация между молив и пудра, така ще направите натурална текстура, с висока прецизност.

Блестящ розов руж

Що се отнася до подчертаване на лицето, насочете се към розови или прасковени нюанси. Ако сте достатъчно дръзки и се движите в крак с модните тенденции, нека продуктът съдържа и блестящи частици, за допълнителна сияйност. Независимо от цвета на кожата ви, това ще ѝ придаде здрав и озарен вид, като същевременно скулите ви ще изглеждат по-повдигнати.

Най-правилният коректор

Инвестирайте в коректор, който е наистина добър и качествен. Често формулата на този тип средства е създадена така, че да се събира във фините линии и бръчки, около очите и вместо да прикрие, подчертава недостатъците. За да постигнете максимално покритие, опитайте продукт, в суха форма, именно той е способен да отнеме десетки години от лицето ви - не съдържа толкова масла, колкото има в обикновените и е по-добър в замаскирането на пигментни петна.

Както някой беше казал “не е важно на колко години сме, а на колко се чувстваме”. Наслаждавайте се на всяка възраст и знайте, че привлекателността на дамите не изчезва, а само се променя с течение на времето.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!