Свежа сутрин след дълга вечер навън? Ето как!

Събуждате се след дълга вечер навън, чувствате тотална умора, а около вас е толкова разхвърляно, колкото и в ума ви. На всяка от нас се е случвало да изпадне в такава ситуация и дори да не сме прекалили с алкохола, сутринта винаги е доста тежка. В разгара на парти сезона, ще ви споделим трикове, които и ние използваме и считаме за истинско спасение. Отървете се от токсините и разбърканите мисли, за свеж старт на деня.


След като сте успели да се измъкнете от клопката на леглото, се заемете със спретването на една освежаваща напитка. Студена вода с парченца от любимите ви плодове или само резенчета краставица, ще ви осигурят пречистването, от което се нуждае, така неистово, организма ви.

Няколко чаши (вода, разбира се) по-късно е време за душ или релаксираща вана. Прическата ви е тотална катастрофа, а за аромата ѝ дори няма да споменаваме. Малко време за рехабилитация ще ѝ се отрази добре и за щастие, има чудесна маска за този повод. След нея здравословният блясък и сияен вид са гарантирани.

Вече може да обърнете внимание на кожата на лицето - тя е понесла целия този грим, който снощи ви се струваше супер идея. Освен това, онези два коктейла май не са се отразили особено добре върху цялостното ѝ състояние. Но никой не е нужно да разбира, нали? Започнете тонизиращата програма с маска за лице. С нея ще възвърнете сияйността си, защото ще успокои и освежи епидермиса, така сякаш сте имали всичкото време на света, за да си поспите. Завършете процедурата със серум, който ще ви отърве от всички натрупани токсини.

Танците, със сигурност изтощават доста, а те продължиха цяла вечер? Детоксикиращ спрей би могъл да ви зареди с много енергия. Съставът му е обогатен с микроелементи и хидратиращи агенти, които ще направят истинско чудо с кожата на тялото ви. Най-хубавото е, че не изисква никакви усилия и нищо не пречи да го използвате, докато се излежавате на дивана.

Гарантираме, че съветите ни действат безотказно и ще заличат всички последствия от така забавно прекараната нощ. А нищо чудно, да се заредите с толкова много енергия и да повторите още тази вечер..

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!