5 маски за коса под 20 лв., които наистина работят

Маската е задължителен продукт в грижата за вашата коса. Тя подхранва, хидратира, укротява и още куп положителни действия, за които сте чели върху множество етикети. Вероятно на всяка от нас се е случвало опаковката да обещава много, но желаните ефекти да се изгубят някъде по пътя към нашата коса. Именно затова подбрахме 5 маски, които са изпробвани и гарантирано ще направят чудеса с вашата прическа. И тъй като, разбира се, търсим супер резултати за малко отделени средства, всички те са под 20 лв.

1. Matrix Total Results So Long Damage Mask

Пристрастието ни към марката вероятно ще си проличи в следващите редове, затова дори няма да се опитаме да го скрием. Маската е предназначена за изтощена коса. Така че, ако не сте ѝ обърнали внимание навреме, то още не е късно и тази интензивна грижа ще успее да съживи вашата коса. Най-положителното ѝ качество е, че поддържа нормално кръвообращението на скалпа, което е причина за правилното снабдяване на косъма с всички нужни подхранващи вещества, още от корена. Това води до неповторима сияйност и здравина, които са ключа към красивата прическа. Разгледайте тук.

2. Schwarzkopf Professional Bonacure Oil & Micro Keratin Mask

Ах, този кератин! Той е често срещана съставка и се случва именно тези маски да бъдат разочароващи, защото свойствата му обещават много. Ако имате нужда от реконструкция, то маската на Schwarzkopf гарантирано ще я осигури. Кератинът прониква дълбоко във всеки косъм и го укрепва отвътре. В допълнение прическата ви ще бъде напълно защитена от вредното влияние на свободните радикали. Разгледайте тук.

3. John Frieda Frizz Ease Dream Curls Deep Conditioner

Специално за дамите с къдрава коса. За тях е много важно всеки кичур да е идеално подреден и добре хидратиран. Абисиновото масло изглажда повърхността на косъма и овлажнява интензивно. Не се притеснявайте от слепване и утежняване, с тази маска обемът е сигурен. Разгледайте тук.

4. L'Oreal Paris Elseve Extraordinary Oil Coconut Hair Mask

Чудесен и изключително бюджетен вариант, когато имате нужда от силна хидратация и изглаждане. Главният компонент в състава е кокосово масло, което е известно със своите овлажняващи и омекотяващи свойства. А най-хубавото е, че може да я използвате по няколко начина - като грижа преди измиване, като маска и като продукт, без отмиване. Разгледайте тук.

5. Tigi Color Goddess Miracle Mask For Colored Hair

Надяваме се, момичетата с боядисани коси да не са се почувствали забравени, защото тази маска е точно за тях. Обичате да експериментирате и често сменяте нюансите или редовно изсветлявате косата си? Несъмнено, тези действия унищожават структурата на косъма, като го отслабват дори в корена. Масла от кокос, соя и сладки бадеми се грижат за хидратацията и гарантират издръжливост на цвета. Оформянето на прически ще бъде супер лесно. Гарантираме, че думата “чудо” не напразно фигурира в името на маската! Разгледайте тук.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!