Перфектният плажен коктейл за красота

Лятото е сезонът на удоволствията - за тялото и душата. Време за купони, флиртове и плаж. Някои отиват на море, други посещават басейните на открито.

И в двата случая наблизо винаги има летен бар или “капанче” - освежаващ оазис, където да се скрием за малко от жегата и изпием питие. В горещия летен ден няма нищо по-приятно от освежаващ коктейл в захарна чаша с резенчета лимон, портокал, грейпфрут, чадърче и т. н. Трябва да знаете обаче, че коктейлите, освен мента, лайм, ананас, плодови сокове и захар, съдържат алкохол, който дехидратира.

Най-поръчваните коктейли са: Мохито (30 мл бял ром), Космополитън (40 мл. водка), Пина колада (30 мл. бял ром), Маргарита (75 мл. текила) и Дайкири (45 мл. бял ром). 

За да прекарате добре на плажа, трябва да хидратирате кожата и тялото си по всички възможни начини. 

Кожата на лицето е най-уязвима от вредните UV лъчи. Задължително е да носите шапка с козирка или периферия и да нанесете слънцезащитен крем . Така ще се предпазите от изгаряне и образуване на лунички и нежелани пигментни петна. 

Всяко момиче иска да се сдобие с шоколадов загар за кратко време, без това да влияе негативно върху кожата на тялото. За целта може да пробвате експрес спрей за тен с висок SPF фактор. С помощта му бързо ще потъмнеете, без да се обелите. 

Докато са на почивка 100% от красавиците искат да изглеждат неустоимо. След плажа и вземането на душ, ежедневно те третират косата си със сешоар и често използват гореща преса за оформяне. Не всички знаят за съществуването на слънцезащитно масло за коса. Не пренебрегвайте косата си, защото, след завръщането у дома ще търсите начини да оправите пораженията от изсушаването и дехидратацията й, придобити от дългите часове под изгарящото слънце и съприкосновението със солената вода.

Устните са една от най-красивите черти на лицето. Усмивката им може да разтопи и най-ледените сърца, затова е нужно да се погрижите за тях, за да бъде кожата им гладка и хидратирана, а те - желани и съблазнителни.

Не само на плажа, но през цялото лято, използването на балсам за устни със слънцезащитен фактор ще предотврати лющенето и напукването им.

Съвременната дива иска да бъде красива винаги, без значение дали е в офиса, до магазина или на плажа. Красотата не е само генетика, а стил и най-вече желание да изглеждаш винаги привлекателен. Очите се конкурират с устните кой е по-по-най изразителен детайл от лицето. За неустоим магнетичен поглед, запазената марка на всяко момиче е спиралата за мигли. За плаж обаче най-подходящи са водоустойчивите спирали, тъй като изключват вероятността от размазване при съприкосновение с вода. 

Грижата за кожата не свършва само с избора и употребата на козметични продукти на плажа. За да разпуснете и се насладите максимално на почивката си, след вземането на душ, чудесна терапия е да намажете тялото с мляко за след слънце. То ще успокои заредената със слънчеви лъчи кожа, ще я овлажни добре и ще ви създаде приятно чувство, че няма нищо по-важно от лукса да се погрижите за собствения комфорт.

Скъпи дами, бъдете умерени с употребата на коктейлите в бара и щедри с козметичните коктейли, за да бъдете винаги забавни, красиви и съблазнителни като хладен коктейл, пълен с неопитомени желания.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!