• XX Revolution Concealxx - Коректор за лице
    22.17 лв. 0 лв.

Стилизираща козметика за красива коса

Ако ви притесняват липса на обем, дехидратация, чупливост или непокорни и бързо наелектризиращи се кичури, не е чудно да искате да подобрите визията си. Красивата и гъста коса е един от основните признаци за женственост, затова видът и състоянието ѝ не са за пренебрегване и винаги вървят заедно. Всяко момиче иска меки, гладки и лесни за управление кичури. Хидратирани и стилизирани дълготрайно. Каквато и да е структурата на вашата коса – тънка, без обем, с матов цвят, липса на еластичност или плътност – има начини и средства за пълна промяна. Модерните дами имат своите тайни трикове, с които постигат феноменални визии. Днес ще ви разкрием някои от тях.

Стилизиращи продукти за желана визия за всеки тип коса

В търсене на баланса да харесваме себе си и да печелим одобрението на другите, жените сме прекалено критични и взискателни към визията си. Това ни дава мотивация да експериментираме с нови средства, козметични продукти и методи за стайлинг, разкрасяване, но и защита от увреждане. Едни от любимите ни инструменти са сешоарът, пресата и машата. Те правят прическата красива и атрактивна, ала на каква цена – изтощена и безжизнена коса. Слава богу, козметичният пазар изобилства със средства за подхранване, предпазване и стайлинг. Вижте кои продукти са сред най-търсената стилизираща козметика в сайта makeup.bg и преценете кой от тях е подходящ за вас:

Спрей за обем Olaplex Volumizing Blow Dry Mist – хидратира, подхранва и възстановява с микроелементи. Улеснява изсушаването с четка и сешоар. Увеличава обема и плътността на косата. Подобрява структурата на косъма с витамин С, минерали и антиоксиданти.

Мултифункционален спрей 20 в 1 Matrix – всичко в един продукт: изглаждащ балсам, хидратант и термозащита от горещи стилизиращи уреди. Подхранва, хидратира и укрепва. Кара косата да блести.

Серум за къдрици Davines от серията More Inside – дефинира къдриците. Има влагоустойчив ефект. Прическата остава перфектна дори при дъжд, а вятърът не успява да развали красивите къдрици. 

Термозащитен спрей Alfaparf Style Stories – позволява безвредно стилизиране и неутрализация на въздействието от високата температура от стилизиращите устройства. Предотвратява изсушаване и разкъсване на структурните връзки. Ефективната защита до 230 °C. 

Schwarzkopf Taft и тяхната вакса Creative Modelling Wax – стилизиращ продукт с лека консистенция. Перфектно оформя непокорни кичури. Помага за стилно моделиране със защита от влага и вятър. Предпазва от дехидратация при употреба на термоинструменти.

Класическата версия на лак за коса Ronney Professional – максимална фиксация и осигуряване на дълготрайна безупречна форма на прическата. Без слепване и сковаване на естествената гъвкавост на кичурите. Подхранващ комплекс повишава устойчивостта към външни агресори. 

Сбогом стара прическа, здравей нов стайлинг

При всяко модерно момиче важат обичайните изисквания: здравина на косата, по-малко накъсване и разделяне на краищата, по-добра и лесна управляемост, елиминиране на статичното електричество и увеличаване на блясъка. Каквото и да е вашето желание – в онлайн магазин MAKEUP ще откриете всякакви продукти за красива визия. Задайте своето желание за продукт, а ние ще ви предложим море от ефективни решения. Нашата богата гама от оригинални и висококачествени средства за грижа за косата, ще ви помогне да постигнете мечтаната прическа.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!