Бюти тренд: тинт за устни

Най-новата тенденция в грима на устните е смяната на червилата с нещо доста по-атрактивно и дълготрайно. То съхне бързо, издържа на всичко, което правите през деня - от ядене и консумация на напитки до горещи и страстни целувки с любимия. Вие сте модерно момиче, ако този продукт не липсва в портфолиото на визиите ви. Нанасянето изисква много малко количество, а ефектът е поразителен: красиви, естествено оцветени устни, които не се нуждаят от коригиране и подновяване на грима до вечерта. Но как е възможно това?Защо тинт, а не червило?

Този революционен продукт оставя дълготрайна следа. Гарантира целодневна издръжливост без размазване и изтриване. Нима това не е всичко, което едно момиче иска от червилото и гланца си? Гладки и красиви устни, без утежняване и лепкавост, без непрестанно подновяване? Хитовият тинт за устни е почти безтегловен върху кожата, за разлика от червилата, които са с по-плътна консистенция и непременно изискват ретуширане след всяко отбиване до кафе машината в офиса.

Повечето тинтове за устни са в течен формат и с апликатор. Нанасянето е лесно и не изисква прецизност, особено ако целта ви е естествен нюанс на устните. Просто поставете няколко капки от продукта в центъра на устните си и разнесете с пръст или четка. Приложението му обаче не се ограничава само в ежедневието. Тинтът за устни е чудесна опция за събития и поводи. Безтегловната му формула позволява наслояване до постигането на желаната плътност и интензивност. Освен това ще се чувствате уверени, без притеснения за визията си през цялото време.

Кои са най-популярните тинтове? Вижте тези, които са се прочули с високата си издръжливост, привлекателни цветове и са комфортни за носене. Открийте сред тях новия си фаворит:

Тинт за устни Dior Addict Lip Tint устоява на агресията на вятър, влажност и аномалии в температурата. Прикрива несъвършенствата по кожата и визуално уголемява устните. Прави ги по-обемни и сияйни.

Тинт за устни и скули Smashbox Halo Sheer to Stay Color Tint създава очарователна руменина на бузите и остава на устните цял ден. Подхранва с комплекс от масла от жожоба, слънчоглед и кайсиеви ядки.

Тинт за устни Peripera Ink Airy Velvet Lip Tint придава кадифен завършек на устните. Дълготрайната формула остава до 8 часа. Съставът включва масло от жожоба, морски колаген, хиалурон, масло от маслина и екстракт от арника.

Тинт за устни Clarins Water Lip Stain осигурява устойчив цвят, който не избледнява. Той придава обем и естествено секси излъчване. Овлажнява и подхранва с алое вера и органична малинова вода.

Тинт за устни Etude House Dear Darling Water Gel Tint Ice Cream съдържа хидратиращи плодови екстракти, които предотвратяват лющенето. Предпазва кожата, не се размазва от храна и напитки.

Тинт за устни Holika Holika Holi Pop Water Tint регенерира и предпазва от неблагоприятните фактори на околната среда. Продуктът има деликатна и копринена текстура, която гали устните и запълва всички неравности.

Матов тинт за устни Peripera Ink The Velvet Lip Tint съдържа суперинтензивни пигменти за мек и копринен завършек. Съдържа морски колаген, хиалурон, масло от жожоба, масло от маслина и екстракт от арника.

Предимствата са много, ала има ли тинтът за устни недостатъци? Единственото неудобство е, че може леко да изсуши кожата. Можете да избегнете това като предварително подхраните и хидратирате зоната с балсам, който да изтриете непосредствено преди нанасянето. Вечер, след премахването на продукта, не забравяйте да хидратирате своите устни. Погрижете се за тях с овлажняващи маски или балсами. 

Как да нанесем правилно тинт за устни

С апликатора се взема съвсем малко количество. Нанесете тинт за устни в центъра, след което преминете към страните. Можете също да очертаете контурите, ъгълчетата на устните и зоната, наречена “лъка на Купидон”. За разлика от червилото, тук не бива да нанасяте тинт извън очертанията на устните си. Желанието ви да изглеждат по-пухкави може да доведе до ефект с обратен знак. Ако искате да нанесете втори слой – за по-тъмен и плътен пигмент – изчакайте за кратко след първото нанасяне.

Отстраняване на тинт за устни

Почистването на този изключително дълготраен продукт не е лесно. Мицеларната вода не е достатъчна. Осигурете си двуфазен препарат за премахване на грим, масло или маслен балсам за демакиаж. Масажирайте продукта няколко минути, за да сте сигурни, че ще изтрие пигмента. Ако след почистването устните ви все още стоят цветни, използвайте скраб. С ексфолирането на мъртвите клетки цветът ще изчезне.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!