Нагорещяваме интимните отношения в студения сезон

Падането на първия сняг е идеално оправдание да отложим всички ангажименти и да се отдадем на половинката си. Топлината на завивките и падащите снежинки през прозореца пораждат желание да останем в леглото през целия ден. Ако отдавна не сте имали време да се поглезите един друг, сега е моментът да наваксате и да нагорещите атмосферата с няколко трика, които определено възпламенят огъня в интимните отношения в контраст с ниските температури навън. В следващите редове ви даваме предложения в няколко стъпки, така че да направите късите дни незабравими и да се насладите максимално на повечето прекарано време вкъщи.

По вида посрещат

Тази поговорка е есенциално важна не само за създаване на първо впечатление, но и в отношенията между партньорите. Красивото и сексапилно бельо при дамите със сигурност повишава възбудата на мъжете. Дори и в дълги връзки, старанието от всяка от страните е задължително и не бива да бъде забравяно под претекст за липса на време. Дайте малко почивка на топлата пижама и заложете на горещи ласки, каквито със сигурност ще последват, ако изберете привлекателен сет бельо от луксозна материя. Черният цвят е класика, която в прецизно изпълнение на кройката, твори чудеса върху половинките ни. Разчупете традиционните модели и развихрете въображението му с оригинална долна част под формата на къси панталонки със секси цепки отстрани. 

Не се срамувате и сте достатъчно смели, за да го накарате да тръпне в очакване да ви докосне? Кожените аксесоари, акомпаниращи постигнатата дотук визия вкарват допълнителна нотка сексапил и правят дамите още по-неустоими. Комплект от колан и жартиери има потенциала да ви накара да останете уединени вкъщи и да забравите за света навън за дълго време. 

Финален щрих

Уханието, което носим е елемент, който ни прави прави още по-апетитни и подканва към начало на любовна игра, която води до нещо повече. Има ароматни композиции, които имат експлозивно въздействие върху всяко едно от сетивата:

  • Good Girl от Carolina Herrera съблазнява със своите топли и открояващи се нотки на бадеми, кафе, българска роза, корен от перуника, какао, пралина и кашмирово дърво. Дръзката композиция, която се формира е идеална за подобни поводи и ще изкара не чак толкова добрата и скромна същност, а изкусителката, за която мъжете мечтаят;
  • Dior Hypnotic Poison има гурме аромат, който веднъж усетен, няма как да бъде сбъркан и буквално хипнотизира с опияняваща комбинация от лакриц, бадеми, портокалов цвят, жасмин, ванилия и зърна тонка. Той предвещава стихия, която се разгръща още с първите доловени тонове и е перфектното допълнение към един страстен ден в леглото;
  • Montale Intense Cherry побърква мъжката част и опъва струните на желанието с интензивен дъх на череша, обгърната в розови и жасминови венчелистчета и посипани с ефирна ванилия. Ухание, което ви превръща в по-голямо изкушение от най-примамливия десерт.

Време за игри

Тези за пораснали могат да бъдат много дълги и продължителни, ако са поднесени по подходящ начин. Подготовката е завършена, време е да пристъпите към действие. Започнете с отпускащ и същевременно възбуждащ масаж, допълнен от масажна свещ, привнасяща допълнителна горещина. Изберете аромат, който има свойствата на афродизиак, например шоколад. Докато восъкът се разтапя с приятна топлина върху кожата, желанието ще се покачва, а когато настъпи дългоочакваният момент, добавете последния щрих за неповторимо удоволствие.

Употребата на лубрикант е еднакво ползотворна и за двамата партньори - осигурява допълнително овлажняване на дамите и комфортно плъзгане на члена, а при избор на такъв със загряваща формула ще се насладите на засилен оргазъм. Този тип продукти насърчават притока на кръв към ерогенните зони и правят усещането върховно както при жените, така и при мъжете. Плодовите лубриканти пък са перфектен начин да допълните цялостното преживяване с любим вкус и аромат. 

Последвайте всяка от стъпките и бъдете сигурни, че студеното време навън ще се превърне в най-големия ви съюзник за горещи игри вътре.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!