Електрическа четка за зъби: подарък с грижа

Отново настъпи любимото време от годината за малки и големи. Вълнение, радост и аромат на канела и джинджифил витаят във въздуха в очакване на най-задушевния, топъл и семеен празник. Несъмнено една от мислите, която постоянно се върти в главата ни, е по какъв начин да зарадваме близките си, за да видим желания блясък в очите и широката от удивление усмивка. Подаръците, които си разменяме са знак на внимание. А има ли по-добър начин да го покажем от избора на такъв, с който получателят да се грижи за себе си?

С мисъл за теб

Ако има нещо, за което си заслужава да отделим по-висок бюджет, то това определено е качествената техника. Обмислете вариант за подарък, на който и да е член от семейството или на някой любим човек. Намаленията по време на празничния сезон са идеалният момент, в който най-накрая можете да се сдобиете с електрическа четка за зъби, такава за почистване на лицето или например фотоепилатор за тяло. Този тип подаръци към себе си или околните са повод да си обещаем, че през новата година ще полагаме повече грижи за тялото си. Разполагаме ли със съответния уред, то налагането на здравословни навици става значително по-лесно!

Красивата усмивка е здрава усмивка

Колко пъти годишно ви се случва да си обещаете, че от утре започвате да използвате конец за зъби редовно и забравяте да го правите до следващото посещение на стоматологичния кабинет? Допълнителните грижи за зъбите, кожата или косата изискват и време, което обикновено никога не достига. Smart четките са решението на този проблем и ще сложат край на празните обещания. Те имат значителни предимства пред обикновените такива, които със сигурност повишават нивото на устната хигиена:

  • Работната глава може да действа или чрез вибрации, или с въртеливи движения. И в двата случая те са задвижвани чрез електричество, което превъзхожда по скорост механичните движения на ръката. Благодарение на това действие, този тип почистващи устройства осигуряват значително по-ефективно почистване на зъбния емайл и отстраняване на плаката.
  • Разполагат със звуков или светлинен сензор, който дава сигнал за смяна на третираната зона или при по-силен натиск. Благодарение на тази технология почистването е равномерно и се предотвратява възможността от нарушаване на емайла или възпаление на венците.
  • Имат няколко режима на работа. Повечето четки от този тип ви дават възможността да изберете между функции като почистване, полиране, масаж на венците и дори разполагат с бутон за чувствителни зъби.

Това е идеалният вариант за подарък, който да направите на вашата половинка, показвайки загрижеността си. Предложенията са много и можете да спрете избора си на сет с две сменяеми глави, така че да има по една за всеки от вас. Така ще сте спокойни, че и двамата разполагате с необходимите аксесоари за хигиена при следващото пътуване и то заемайки минимално място в багажа.

Забавно като детска игра

Ежедневното почистване на зъбите може буквално да бъде най-чаканото нещо в ежедневието на малчуганите. Иновативните технологии разработват електрически четки, които поднасят миенето на зъбите под формата на игра. Вграден Bluetooth®, специално приложение за телефон и чудати анимационни герои са само част от приспособленията, които подобряват уменията за четкане и изграждат отлични хигиенни навици у най-малките.

Подарете грижа, защото именно ежедневните ритуали за здраве и красота са това, което ни кара да се чувстваме добре! Няма по-ценен подарък за нас самите от този любимите ни хора да бъдат здрави!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!