Автоматична маша: да превърнем прическата в шедьовър

Често ни се иска да щракнем с пръст и косата ни да придобие перфектна форма. Ако преди това е било само мираж, днес технологиите са толкова напреднали, че почти се доближаваме до тази мечта. През годините обикновените ролки за коса еволюират, за да се превърнат в алтернатива, работеща на ток и да се стигне до автоматичната маша. Ако още не сте имали допир с такава, то в следващите редове ви разкриваме нейните предимства и ви даваме съвети как да постигнете естествени букли и вълни в косата.

По-малко е повече

Минимум усилия за перфектни резултати. Такъв е принципът на работа на автоматичната маша. Този тип уреди изисква от вас единствено да натиснете бутона за включване и да държите основата, докато той твори чудеса. Омръзнало ви е от изгаряния по ръцете и пръстите, докато се опитвате да нагласите обикновената маша в правилната посока? Ето още една причина да забравите напълно за нея и да се възнаградите с нова техника. Този тип уреди дава свобода на движението и обезопасява напълно както кожата, така и косата благодарение на иновативния дизайн, по който е създаден. При него работният цилиндър, който нагрява кичурите е напълно прикрит и няма досег до вас. 

Доверите ли се на такъв тип продукт от висок клас със сигурност ще се наслаждавате на перфектни резултати ден след ден. Сякаш разполагате с личен фризьор у дома. Автоматичната маша ви дава свободата да избирате между интензивността на къдриците спрямо визията, която искате да постигнете и времето, с което разполагате. Има няколко режима на работа и създава естествени вълни или дефинирани букли в рамките на 8-12 секунди. По-дългата работна повърхност позволява обхващане на по-голямо количество коса, което значително намалява времето за обработка на кичурите. А най-хубавото е, че разполага със звуков сигнал, който ви уведомява кога кичурът придобива точно желания ефект. 

С автоматичната маша за коса няма място за притеснения дали ще получите прическата, която желаете. Тя ви дава възможността да обработвате както тънка и фина коса, така и гъста и буйна. Това се случва благодарение на различните температури на работа и smart технологията, по която е разработена. Залагайки на качеството, избирате да запазите косата здрава и изпълнена с естествен блясък, тъй като уредът разполага със специален сензор, който следи температурата на косата и я регулира спрямо нейните нужди, в зависимост от плътността ѝ. 

Машата наистина може да бъде сравнена с вълшебна пръчка, тъй като има способността да насити кичурите с отрицателни йони. Те със сигурност ще се отразят положително на косата, като предотвратят заплитането и придадат копринена мекота и допълнително сияние.

Сигурност на първо място

Дори и да заложите на високотехнологични уреди, никога не забравяйте, че косата има нужда от протекция всеки път, когато решите да я подложите на топлинна обработка. Изберете качествена термозащита, която успява да задържи влагата в косъма и да го предпази от появата на увреждания. Наличието на хиалуронова киселина и витамини в състава на такъв тип козметика е индикатор за много добра защита. Това означава, че не само предпазва, но и подобрява състоянието на кичурите, като ги поддържа хидратирани и повишава еластичността за максимална лекота при оформяне.

Още един вариант е да се доверите на стилизиращо средство, което съчетава няколко функции. Например такова, което омекотява косата, за да я направи по-управляема и едновременно с това предпазва от високата температура на нагряване. Задържа получената прическа, като я прави устойчива на влага и влиянието на външните фактори, включително пагубното въздействие на UV лъчите.

Вече разполагате с изчерпателен наръчник как да си създадете собствено студио за красота у дома, така че ви оставяме на вдъхновението да превърнете косата в истински шедьовър!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!