Black friday: как да пазаруваме разумно

Отново наближава най-светлите дни от годината, в които е време да се заобиколим с любимите ни хора и да се радваме на прекараното време заедно. Вълнението и избирането на подаръци започва да ни обзема още през ноември, а по традиция голямото пазаруване стартира с така наречения Black friday. За да ви дадем по-голяма възможност да се поглезите с желаните продукти, но и да не прекалявате, в следващите редове ви даваме няколко съвета как да изберете най-подходящите за вас продукти и да не злоупотребявате с месечния бюджет.

Златни правила на шопинга

Знаем, че намаленията, на които попадаме могат да бъдат много изкушаващи, а ако не сме се сдобивали с нищо ново от дълго време, то желанието ни за пазаруване се засилва още повече. Колкото и голямо удоволствие да ни донесат продуктите, за които изразходваме средства в момента на покупката, след като еуфорията от получаването ѝ отмине, може да се окажем леко разочаровани и дори притеснение от широкия размах, с който сме похарчили пари. За да предотвратите този ефект, ви предлагаме няколко правила, които ще ви помогнат на направите разумен шопинг.

- Направете ревизия на козметиката си. Този процес наистина ще ви даде възможност да откриете от какво наистина се нуждаете. Прегледайте състоянието на всяка една спирала за мигли, която откривате в несесерите, дамската ви чанта и върху тоалетката. Често събираме няколко, изпробвайки различни варианти, а накрая се оказва, че са изсъхнали и не разполагаме с нито една, която изпълнява функцията си правилно. Същият метод можете да приложите и върху цялата си колекция от червила, моливи за очи и устни, които могат да бъдат с нарушена цялост.

- Послушайте кожата, косата и тялото си. Ако досега сте приоритизирали други неща, то офертите по време на черния петък ви дават възможност наистина да се погрижите за себе си. Често лишаваме косата си от всички продукти, от които се нуждае и спираме грижата за нея на базата от шампоан и балсам. Ако сте решили шопингът наистина да бъде разумен, то ѝ осигурете качествен термозащитен продукт, който да я предпазва по време на всекидневната обработка.

- Изберете онлайн пазаруване. Започнете подготовката около седмица по-рано, преди еуфорията да е обзела всички. Разгледайте различни уебсайтове и проверете дали има артикул, който наистина ще ви заинтригува, преди цената му да бъде понижена. Ако намерите такъв, го отбележете и изчакайте деня на намаленията.

- Помислете за близките си. Ако след изпълнение на предходните три правила не откривате нещо, което да ви е необходимо, но все още усещате желанието за пазаруване да напира във вас, то помислете за наближаващите празници и подаръците, с които можете да се подготвите по-рано за любимите ви хора. Най-добрата ви приятелка е в преследване на перфектното червено червило от дълго време? Сега е моментът да ѝ подарите това щастие.

Заслужаваме най-доброто

Дори и волята ви да е силна, не бъдете прекалено строги със себе си. Наградете се за добре свършената работа в ежедневието и заложете на козметичен продукт, инструмент или уред, който сте очаквали дълго време или такъв, който със сигурност ще използвате всеки ден. Фон дьо тен от висок клас ще промени качеството на грима ви напълно и със сигурност ще улесни нанасянето на останалите продукти, като ви осигури перфектен вид.

Почистването на лицето със сигурност е една от процедурите, които оказват най-голямо влияние върху състоянието на кожата. Заложете на “умна” грижа с електрическа четка за лице, която освен старателно и прецизно почистване на кожата, ще ви осигури и СПА масаж, който поддържа гладкия, стегнат и еластичен вид. 

Сега е моментът да си подарите скъпата палитра, за която мечтаете отдавна. Заложете на такава, която комбинира базови, земни и нюд тонове и няколко по-ярки или такива с блясък. По този начин ще разполагате с една компактна палитра, която ви дава възможност да създавате перфектен ежедневен и удивителен грим за специален повод.

Бъдете разумни с предстоящите дни на безкраен шопинг, но и не забравяйте, че малките радости, с които се глезим са важни, за да се чувстваме добре.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!