Есенни аромати за домашен уют

Есента дава нов живот на природата. Изпъстря всичко около нас в топли багри, сезонни плодове и зеленчуци са отрупали дърветата и земята, а сочните аромати се носят из въздуха. С намаляването на деня ни се иска да прекарваме все повече време у дома, а за да си създадем максимално приятна атмосфера, можем да добавим любимо ухание. С кои аромати да направим хладните дъждовни дни и вечери незабравими, вижте в следващите редове.

С дъх на канела

Подправките подсилват вкуса на сладкишите, които приготвяме. А този сезон изобилства от ябълки, круши и тикви, с които можем да приготвим безброй сладки печива. Едва ли някой би устоял на уханието, което се носи от кухнята. Ако искате да го усещате ежедневно, тогава можете да заложите на арома дифузери с такава композиция. Ползата от този тип продукти, е че не е необходимо да купувате нов всеки път, дори и да искате да замените аромата. Богатството от пълнители е толкова голямо, че със сигурност не бихте могли да изпробвате всички в рамките на един сезон. Любителите на сладкото биха могли да заложат на пълнител с акорди на карамел, а тези, които не могат да си представят деня без кафе, със сигурност ще бъдат напълно завладени от нотките на едно топло лате, които ратановите пръчици освобождават.

Ароматните свещи са класика, която неоспоримо е един от компонентите за създаване на по-романтично настроение у дома. Акордите, които изпълват стаята, едва видимият дим, мъждукащата светлина на огъня, няма как да сбъркате с такъв аксесоар, ако сте подготвили вечеря за любимия или любимата. Изберете свещ с канелени нотки, които действат като афродизиак и се отдайте на споделения момент.

Комбинация от красив дизайн и ухания

Холът е мястото, в което прекарваме най-много време и се стараем да създадем естетичен вид, който да ни удовлетворява. По тази причина е добре да изберем ароматизиращ продукт, който да бъде добре съчетан с интериора ни или да се превърне в оригинален акцент. Подходящ вариант са различните арома лампи, като имате избор между такива, които работят с восък, който се нагрява и разтопява или с етерични масла, задействани на същия принцип. 

Дизайнът на арома лампите Berger е вдъхновен от миналото, но те се превръщат в едни от най-иновативните аксесоари за дома. Изящната им изработка и начинът, по-който се освобождават уханните акорди ги превръщат в неповторим подарък, с който да зарадвате не само себе си, но и скъп човек. Изберете сет с подходящ за сезона аромат на канела и портокал и му се наслаждавайте под топло одеяло с любима книга в ръка.

Аромати за пълен релакс

Един от най-добрите начини да му се отдадем е, като се потопим във ваната и отпуснем тялото и съзнанието си. По тази причина добавяме към този списък и продукти за баня. Соли за вана с акорди на мед са добър вариант за есенния сезон, когато бързате да се приберете у дома и да си починете. Представете си гъста пяна, която обгръща тялото, а от нея се носи аромат на круша. Пренасяте се сред пъстрите овощни градини и изключвате напълно напрежението и заобикалящия ви свят. 

Сега имате възможността да се наслаждавате на домашния уют, който си създавате всеки ден. Добавете щипка любим аромат и го оставете да ви завладее!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!