Чек лист - каква козметика да вземем за лятната почивка?

Случвало ли ви се е да заминете на почивка и да установите, че сте забравили нещо наистина важно? Още по-лошо, ако е свързано с грижата ви за кожата и неустоимия ви външен вид. Това лято сме ви приготвили списък с най-основните и необходими продукти, които да вземете със себе си. Нека приготвим козметичните несесери заедно!

✔ Почистващ продукт

В края на деня след разходка, излежаване на плажа или дълго пътуване, кожата ни има нужда от добро почистване и отстраняване на грима, а това, което искаме ние е да избегнем появата на несъвършенства, нали? Първото, което ще вземем е почистващ продукт, като се стремим да бъде в опаковка удобна за пътуване. За лесно и бързо действие и нежна грижа, дори към най-чувствителните зони като околоочната област, ние препоръчваме спрей за премахване на грим.

✔ Маска за лице

По време на пътешествия, еднократните маски с мигновен ефект са истинско спасение! Тук може да се отдадете на въображението си, като се съобразите с личните си нужди.  Мазна, суха или комбинирана кожа - изборът от маски на пазара е огромен. Корейските специалисти, разбира се, са създали дори маска за след пътуване. Нашият съвет е да се насочите към такива, които релаксират или възстановяват.

✔ Овлажнител

Кожата ни, особено от слънцето, изсъхва с много бързи темпове, затова към несесера си е необходимо да прибавите крем за лице, който действа супер овлажняващо, но нека е с лека текстура, за да не утежнява допълнително. 

✔ Слънцезащита

Като заговорихме за слънце, най-важно е да вземем продукт със SPF. Ако сте решили да забравяте някое средство от списъка, нека не е това! Тук имаме много изисквания: да не лепне след нанасяне, да не оставя бели следи, да е с лека текстура, да се абсорбира бързо и така можем да изброяваме до безкрай. Съветваме ви да заложите на продукт с висока степен на защита - не се притеснявайте, със SPF50 ще придобиете страхотен тен, при това дълготраен!

✔ Мултифункционална палитра

За максимално ефектен грим и минимално заемане на място, се насочете към палитри, които могат да подсигурят цялостен грим. Защо не вземете една с романтични розови нюанси и друга - с телесен нюд? Така всяка вечер ще впечатлявате с напълно различна визия.

✔ Сух шампоан

Всички знаем как изглежда косата ни след няколко часа, прекарани на плажа. А когато ни очакват за вечеря и парти след 30 минути, нашият добър приятел, сухият шампоан, влиза в действие и оправя всички поражения за секунди. Представете си как би се отразил на настроението ви, ако притежава тропически аромат!

✔ Масло за след слънце

Зачервената и изгоряла от слънцето кожа не е никак приятна и абсолютно не се вписва с привлекателната визия. Затова добавяме към куфара и масло за след слънце, което ще превърне всяко зачервяване в златист тен и ще се погрижи за необходимото подхранване.

✔ Парфюм

За перфектен завършек, няма как да пропуснем и аромата. Разбира се, всяка от нас има различни предпочитания. Съветът от нас е да заложите на парфюм, който ви кара да се чувствате неустима, ослепителна и готова за приключения!

Багажът е готов. Остава само да добавим няколко рокли и голяма доза настроение!
От екипa на MAKEUP ви пожелаваме приятно пътуване и незабравими мигове!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!