Gift guide за Деня на влюбените

Денят на любовта е зад ъгъла, а вие още не сте решили какво да вземете на половинката си? Няма проблем! Ние имаме няколко невероятни предложения както за общи, така и за индивидуални подаръци, с които дори и най-претенциозните ще останат доволни. 

Вярваме, че любовта трябва да се показва всеки ден, но с наближаващия повод, защо да не помислим и за подходящ подарък, който да усмихне човека до нас? За перфектен Свети Валентин изберете едно от следните предложения, с които да зарадвате любим човек и да се насладите на незабравимо преживяване и романтична вечер.

Подаръци за двойки

Понякога подарък за двамата е по-добрата идея, отколкото индивидуални такива, особено за двойки, които невинаги празнуват Свети Валентин. За да си подарите взаимно удоволствие и качествено време, прекарано заедно, заложете на нещо, на което и двамата да се насладите.

За една романтична вечер изберете соли за вана за релаксация или пък бомбичка за вана с формата на сърце, ако предпочитате по-забавни и весели преживявания. Ако сте фенове на романтиката и искате да прекарате една незабравима вечер у дома, то задължително добавете ароматна свещ, която да направи обстановката още по-приятна и уютна.

Ако пък вие сте от двойките, които обичат да обсъждат подаръците си предварително и често ги избират заедно, защо не си размените парфюмни комплекти, които предлагат продукти за нея и него?

Подаръци за нея

Изборът от подаръци за дамите е голям и понякога това може да обърка някои хора.

Затова ние сме подбрали някои от най-добрите предложения, които със сигурност ще я зарадват. 

Сигурни сме, че качествената козметика за лице е задължителна част от бюти рутината на всяка една жена. Затова и няма да сгрешите, ако я зарадвате с комплект за лице, който включва всичко необходимо за нейната ежедневна грижа. Друг интересен подарък е комплект с ролер-масажор за лице и гуа ша - обещаваме, половинката ви ще е очарована. Още една идея, която ще се хареса на всички дами, е скрабът за тяло или маската за тяло. И двете са задължителна част от ежедневната рутина на нежния пол, а всяка жена иска да изглежда и да се чувства добре.

Подаръци за него

Избирането на подарък за мъж понякога може да бъде трудна задача. Те винаги имат всичко, от което се нуждаят и рядко споделят какво искат. Затова и сме подбрали някои универсални неща, които никога няма да бъдат излишни на половинката ви, а и сме сигурни, че ще му харесат.

Ако той обича да пътува или пък има нужда от място, където да държи мъжката си козметика, заложете на качествена козметична чанта, която е не само практична, но и красива. Ако пък искате да му направите още по-голям подарък, защо не му вземете любимия уред на всички заети мъже, които нямат време да отскочат до салона - машинка за подстригване. С нея не само ще го зарадвате, но и ще си осигурите допълнително време за вас двамата. Ако половинката ви обича да се грижи за външния си вид, то тогава персонализирана четка за почистване на лице и брада е перфектният аксесоар, който да му подарите. Тя е проектирана така, че да премахва до 99,5% от замърсяванията и мъртвата кожа.

Подаръците за Свети Валентин могат да бъдат най-различни и най-често те зависят от предпочитанията на любимия човек и определения бюджет. Изберете най-подходящия с помощта на нашия изчерпателен Gift guide.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!