Хидрогел пачове - доза енергия за очите

Често се питаме кой е най-точният момент, в който да започнем да се грижим за кожата на лицето си по-интензивно. Обикновено специалистите препоръчват това да се случи с навършването на 25-ата година. Това е идеалното време, в което да вземем превантивни мерки с помощта на различни козметични продукти, което ще отдалечи максимално във времето първите възрастови изменения.

Околоочният контур обаче е зона, в която първите фини линии започват да се забелязват доста по-рано, поради интензивността на мимиките, които извършваме. И за капак, за да ни напомнят да забавим темпото и да си осигуряваме задължителните 8 часа сън, се появяват и тъмните кръгове. Наличието на един сравнително отскоро появил се продукт дава смели заявки, че може да се справи и с двете и това са хидрогел пачовете!

Какво представляват?

Пачовете са пластири с овална форма, пасваща точно на линията под окото, там където се проявяват тъмните кръгове и фините линии, като имат изразени изсветляващи и лифтинг свойства. Обикновено са от хидрогел, който напомня на силикон. Този материал е напоен със серум или есенция, богата на ценни вещества, които се насочват към разрешаване на проблема. В много от случаите импрегнацията им е много по-ефективна от тази на кремовете и серумите, предназначени за тази зона.

Тук идва въпросът каква е разликата между пачовете и споменатите продукти. Основните са две: действие и удобство! Част от съставките на кремовете, които прилагаме, спокойно могат да се изпарят, докато нанесеното количество се абсорбира напълно. При хидрогел пластирите няма такава опасност. Прилепвайки ги към кожата, течността остава запечатана между пача и лицето. По тази причина единствената възможност на консистенцията е да се абсорбира напълно! Истината е, че са и далеч по-практични. Дали ще ги сложим сутрин и ще са върху лицето ни, докато изпием чаша кафе преди работа, или сме в самолета, това е без значение. Просто ги поставяме на мястото им без излишно разтичане и цапане на ръцете.

Как да ги използваме и какъв състав да изберем?

Времетраенето на приложение, което ще откриете на повечето опаковки, е 15-20 минути, но всъщност това зависи от времето, с което разполагате вие. Един час е максимумът, който можете да отделите на пластирите, за да дадете възможност на цялата течност да се абсорбира в кожата и да извлечете оптимална полза!

Ако сте превишили работното време или партито е продължило до малките часове на нощта, най-вероятно чаша кафе няма да бъде ефективна, за да се събудите. В тези случаи е добре да се доверите на пачове с охлаждащ ефект. Поставяйки ги моментално се чувствате тонизирани и ободрени. Погледът се отваря и получавате прилив на енергия. Вариант с екстракт от алое вера е подходящ при обратния ефект. Ако усещате умора в областта на очите след работния ден или дълго стоене пред лаптоп или компютър, то пачовете с този ценен компонент ще успокоят моментално. Връщаме се към тъмните кръгове под очите с идеята, че няма как да им позволим да развалят перфектния ни грим! Витамин C в състава на пачовете е вещество, което ще ни помогне да ги прикрием максимално бързо, благодарение на изсветляващите му и озаряващи свойства. 

Ако вече сте им доверили красотата на кожата си, то със сигурност са се превърнали във ваш любимец! Ако ли не, сега е моментът да се поглезите с ефективна, бърза и удобна грижа!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!