С какъв подарък да изненадаме феновете на грима

Празниците буквално чукат на вратата ни и вълнението ни става все по-голямо. Вълшебството на Коледа ни е обхванало в топла прегръдка, а ние се опитваме да я предадем на близките си, като ги зарадваме с подарък, избран с мисъл за тях.

Колкото повече порастваме обаче, забелязваме, че еуфорията от избирането на правилния подарък за всеки близък е много по-голяма от момента, в който ние самите получаваме подарък. И това е напълно обяснимо. Когато обичаме някого, искаме да му покажем, че ни е скъп и да го зарадваме. 

Дори шопингът, дългото обикаляне по магазините и коледните песни, долитащи от всеки магазин да ни доставят удоволствие, винаги ще имаме поне един човек в списъка си, на когото нямаме представа какво да купим. Подаръчните комплекти, гримовете и парфюмите са добра идея, но какво да правим с приятелката, на която спокойно можем да дадем титлата “мастър” в грима? Обикновено тази дама от женската ни банда разполага с всичко необходимо за отварянето на собствен салон за красота. Има обаче някои попадения, на които сме сигурни, че ще се зарадва искрено и ще използва, мислейки си за нас.

За нас, които сме свикнали да правим базовия си грим с помощта на максимум 2-3 четки, тази бройка е напълно приемлива, но за тези, които са истински професионалисти в контурирането, блендването и т.н., един качествен комплект четки ще бъде истинско богатство. Току виж, приятелката ви ще реши да ги изпробва първо върху вас и от своя страна да върне жеста, като сътвори невероятен грим на лицето ви. Ако пък нямате възможност или предварителната ви уговорка е била за нещо символично, то можете да заложите на една четка, която да има нещо по-специално като дизайн и да се откроява като бижу сред всички останали.

Който има афинитет към грима, обикновено полага грижа и за старателното почистване на кожата след това, тъй като това е правило номер едно за запазването на младия и жизнен вид на епидермиса за по-дълго време. Гарантираме ви, че електрическа четка за почистване на грим ще предизвика въодушевени писъци от щастие. Друга алтернатива за почистване са памучните тампони за многократна употреба. Така приятелката ви ще разполага с природосъобразен продукт и никога няма да се оплаче, че еднократните тампони са свършили без да забележи.

Козметичната лента за глава също е подарък, който ще се използва постоянно. Изберете по-кокетен модел, с който собственичката му да може да си прави по-креативни снимки. Дори и вече да разполага с такава, това не трябва да ви притеснява. По отношение на количеството, то най-вероятно дамата, за която търсите подарък разполага с много и разнородни козметични продукти. Сега е моментът да я изненадате със стилен куфар, който да побере цялата ѝ налична козметика и да ѝ бъде от полза при всяко пътуване.

Ако пък вие самите сте дамата с перфектен грим от групичката ви, то поглезете се за всички постигнати успехи през изминалата година и не забравяйте, че понякога ние самите можем да се погрижим най-добре за себе си!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!