Как да блеснем на фирменото парти

Ден след ден се приближаваме все повече към светлите коледни и новогодишни празници. Това е времето от годината, в което семействата се събират заедно. Именно това прави този месец толкова подходящ за организиране на корпоративни и фирмени партита. Официалният повод може и да бъде предколеден, но в основата на тези събития се крие идеята за сплотяване на екипа, който се е трудил неуморно през изминалата година и е постигнал успехи с общи усилия.

Определяни за по-суетната част от населението, жените започват моментално да правят планове каква да бъде визията им. Все пак формалната обстановка в офиса или работната униформа не ни дават възможност да се развихрим и да покажем стила си. В следващите редове ще откриете някои съвети, които да имате предвид в решаването на образа ви за това събитие.

Първото нещо, което трябва да вземете под внимание е мястото, на което ще бъде фирменото празненство. Ако ръководството е решило то да се проведе в офиса, след приключване на работния ден, то най-вероятно няма да разполагате със свободно време, за да промените начина, по който изглеждате. В такава ситуация е добре да заложите на семпла, но стилна визия, в която да се чувствате комфортно по време на работа, но и да събудите възхищението на колегите си след това. Заложете на фон дьо тен с високо покритие, който да осигури безупречен вид на кожата за по-дълго време, без да се събира в линиите или да се размива. Вторият ни съвет е да не забравяте за пудрата. Ако усетите, че кожата ви е започнала да се омазнява от климатиците, тя ще ви спаси. Изберете такава с матиращ ефект и нанесете върху лицето буквално преди да се отдадете на празника, за да фиксирате грима. Няма как да оставите устните “голи”, но заложете на качествено червило в нюд гамата. Що се отнася до косата - също се придържайте към по-естествен вид. Изправете я прецизно или създайте леки и плавни вълни, като можете да впръскате сух шампоан за обем в корените, за да я освежите след приключването на работния ден.

Ако пък шефовете са решили да ви създадат истинско празнично настроение, като организират фирменото парти в изискан ресторант или зала за такъв тип събития, то имате възможността да се развихрите малко повече както с тоалета, така и с грима, и прическата. Разбира се и тук е добре да не прекалявате с натрапчив грим и пищни коси, а да се придържате към елегантен и стилен вид, за да поддържате реномето си. Перфектната кожа отново е напълно задължителна. Но какво е едно парти без малко блясък. Добавете го в зоната на очите, като ги озарите със светъл брокатен акцент в сенките. Придържайте се към по-топлите, телесни комбинации и подчертайте окото, избирайки спирала, която да създаде моментален и впечатляващ обем на миглите. Оставете устните ви да бъдат акцент. Едва ли си позволявате да сложите по-ярък цвят върху тях в ежедневието. Сега имате всички предпоставки да покажете любимия си червен цвят. Но бъдете внимателни с него! Изберете кадифена текстура с матов финиш, която да ви придаде аристократичност!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!