Отслабване и оформяне на тялото без диета

Проблемът с килограмите притеснява дори онези, които имат съвършена фигура. Какво да кажем тогава ние, които обичаме вкусната храна и сладките десерти? Всяка красавица поне веднъж в живота си е била на диета. Много скоро обаче организмът ни опровергава всички усилия - в началото смъква донякъде килограмите, но след месец-два непременно ги наваксва. Бюстът най-много страда, тъй като отслабването започва не от ханша и бедрата, а именно от него. Нима целият този труд, лишения и десетки часове потене във фитнеса са били напразни? Почти винаги резултатът от диетите и тренировките е временен за хората, които нямат нерви и упоритост да живеят до края на живота си в системни лишения от храна, ежедневно изразходвайки енергия. 

Има ли начин да свалим от теглото без изтощителни гладни стачки и интензивни фитнес тренировки? Да коригираме проблемните зони с мастни депа и целулит като моделираме контурите на тялото, при това без кожата след корекцията да увисне? За щастие са налични достатъчно средства, чиято роля е да лишат зоните с мазнини от натрупвания… Еластична и перфектна кожа, красива фигура без тичане до припадък в залата за тренировки - съществува алтернатива на тежката физическа активност и упражненията. Процес за изгаряне и премахване на излишните мазнини в желаните от нас места, у дома, с видим резултат. Единственото, което трябва да направим, е да нанесем козметиката за отслабване на зоните, избрани за преоформяне. Как ще се случи това? Терапията задейства метаболитни процеси на клетъчно ниво, тялото се отървава от токсините и излишните течности. 

Съставът на продуктите е обогатен с минерали, масла, киселини и активни комплекси. Те разграждат и премахват мастните клетки, изглаждат повърхността на кожата където са стриите и целулитът. За да не пречи нищо на доброто усвояване на консистенциите, първата точка от терапията е ексфолиация с подмладяващ скраб-пилинг за тяло, за активно отслабване. Продуктът ще премахне мъртвите клетки и ще стимулира метаболитните процеси в дермата като дренира излишната влага и токсини. Има видим стягащ ефект върху тялото. Ефективността на една процедура замества 30 мин. активно плуване.

Следващата стъпка в процеса е антицелулитно масло за тяло "Моментално отслабване". Действа през нощта и разгражда активно мастните натрупвания. С ефект на кавитация - редуцира подкожните мазнини, оформя конкретни зони, отлично се справя с целулита. Само няколко намазвания с това масло дават неочакван ефект на отслабване. Кожата е стегната, а релефът - изравнен. Задейства циркулацията на кръвта и стимулира извеждането на мазнините. Моменталният ефект извайва контурите на тялото и стопява излишното тегло. Друго бързодействащо средство е затопляща процедура за тяло "Експресно отслабване" - тотално унищожава мастните натрупвания,  намалява обема. След първото приложение резултатите са смайващи. 

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!