Ресвератрол - вълшебният еликсир на младостта

Кожата губи своята еластичност и се отпуска като изменя контура на лицето, сухотата гравира по нея първите бръчки, а лъчите на слънцето рисуват непривлекателни пигментации. Какво става? Защо всичко се променя така изведнъж и толкова бързо? Как да спрем признаците на стареене и какво да направим, се пита всяка жена, а и много от мъжете.

Преди да зададем всички тези въпроси навярно трябва да си отговорим на друг въпрос: правим ли достатъчно като профилактика и превенция срещу следите на времето? Ако ежедневно не полагаме грижи за правилно почистване, хидратиране, подхранване и слънцезащита на лицето, няма как да блестим, озарени от младостта, красотата и щастието. Магазини, дрогерии и аптеки предлагат всякакви средства под общия знаменател антиейдж. Едно средство обаче върши истински чудеса с кожата ни - ресвератрол!

Антиоксидантната му сила е 1000 пъти по-голяма от тази на витамин С. Той е най-силният антиоксидант. Базиран е на полифенол. Открива се в гроздето, червеното вино, фъстъците, бадемите и горските плодове, боровинките, малините, божура, сминдуха, патладжана, сините сливи… Предотвратява окисляването на клетките, забавя стареенето и подобрява еластичността на епидермиса. Нанесен локално като нощен крем или серум за лице защитава многократно повече повърхността на кожата от отрицателното действие на ултравиолетовите лъчи, стреса, враждебните фактори на околната среда и липсата на активен начин на живот. Действа също и противовъзпалително. 

Ресвератролът е едно от най-бързите и резултатни лечения на акне. Потиска сърбеж, зачервяване и бактериални инфекции. UV лъчите активират ензими, разграждащи колагена и еластина в дермалните слоеве. Съставката инхибира производството на меланина, причинител на пигментацията в кожата. Повишава притока на кръв и подпомага метаболизма и изхвърлянето на токсините. Намалява мускулната умора почти наполовина и значително повишава активността на митохондриите - енергийните източници на клетките. 

Ресвератролът е ефективен и в редуцирането за секрецията на себум. Успешно лекува дори хронично акне. Действа благотворно за изравняване на тена на кожата, запазва колагена и еластина в клетките, регулира маслено-водния баланс. Рождените дни са хубави поводи, но с всеки следващ клетките ни все по-малко издържат на стрес, регенерацията им се забавя, а устойчивостта към възпаления спада. Всичко това с годините засяга всички органи и тъкани, не само кожата. Клетъчни изследвания на екипи от учени доказват, че ресвератролът възпрепятства процеса на стареене на целия организъм. Откриваме го на прах, в ампули, на капсули. Серум за лице с ресвератрол може да бъде прилаган самостоятелно или в комбинация с козметика за дневна или нощна грижа. 

Само след две седмици кожата ще е неузнаваема, без акне, петна, сухота и дехидратация. Стегната, плътна, еластична и сияйна. Тя ще блести красива и млада, за да краси своя собственик и да му носи самочувствие, увереност и заслужени успехи.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!