Корейска козметика и нейната суперсила

Крем за ръце банан, маска за лице Панда, гел под формата на алое вера - представете си какво голямо въображение и любов са вложени в корейската козметика, която ни заля като вълна, а може спокойно да я наречем и цунами. Цветните и забавни опаковки привличат, но тайната всъщност се крие в изключителната грижа и ефективност, които ни предоставят продуктите.

Все по-достъпни и популярни - иновативните средства за грижа са на супер цени, а свойствата, на които залагат експериментаторите в Корея, успяват да впечатлят дори най-капризната кожа.

Мултифункционални продукти

BB-крем, кушон и желе са новият тренд в декоративната козметика. Силно покритие, нанасят се с лекота, а компонентите във формулата спомагат за постепенното избелване, предотвратяват появата на бръчки и хидратират невероятно. Високите нива на слънцезащита, предпазват кожата през всеки сезон от годината.

Уникални рецепти

Натуралните съставки винаги са плюс. Корейците знаят това и се стремят да избягват използването на химикали. Зелен чай, пчелна отрова и бамбук са само част от природните елементи, с които си сътрудничат. А най-хубавото е, че използват предимно такива, които са антиоксиданти. Създават дори хидроформули, които заместват изцяло водата, можете ли да повярвате? Бърза проверка колко е използвана тя - обърнете внимание на съдържанието на някои от продуктите вкъщи - aqua винаги е на първо място!

Опаковки

Вече споменахме супер забавните и привлекателни опаковки - мандарина, яйце и кексчета. Всички те изглеждат напълно реално и са толкова атрактивни, няма начин да им устоите! Големият им плюс е, че са приятелски настроени към природата, тъй като голяма част от материалите са рециклируеми.

Ако вече нямате търпение да разгледате някои от корейските марки, ви предоставяме бърз достъп: Tony Moly, SeaNtree, Skin79, Pilaten, Missha, Holika Holika.

Какво още можем да взаимстваме от корейските момичета? Представяме ви няколко хитринки, които може да сътворите вкъщи:
* Оказва се, че късно вечер, точно преди сън, продуктът ви за премахване на грим е напълно изчерпан - памучно тампонче, напоено в кокосово масло би се справило чудесно със задачата, като допълнение ще подхрани сухата кожа.
* За почистване на лицето ви, използвайте гелообразната течност, намираща се в листата на алое и няколко капки лимон - нанасяте и оставяте за 5 минути. Алоето връща естествената красота, а лимонът се грижи за пигментните петънца и тъмните кръгове.
* Направете си серум вкъщи, като използвате етерични масла, в следното количество: 2 с.л. жожоба, 1 с.л. шипка, 2 капки морков, 3 капки тамян, 1 капка здравец и 8 капки лавандула. Използвайте го за лице и шия, всяка сутрин и вечер.
* Може да успокоите раздразнената кожа със суха памучна маска, потопена в зелен чай и прясно изцеден сок от краставица - поставете на лицето за 15 минути и отстранете.
* Рецептата за перфектния натурален скраб съдържа оризово брашно, гел от листата на алое вера и лимонов сок - нанесете с масажни движения и изплакнете. Използвайте два пъти в седмицата, за да поддържате чудесния ефект.

Време е да внесете източните иновации в ежедневната си грижа, независимо дали ще заложите на специалистите и техните продукти или ще ги създадете сами вкъщи. А ние се надяваме корейците да не спират да ни изненадват!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!