Изкушения за настоящи и бивши абитуриенти

Най-красивият месец - май е последната крачка към лятото. Той е изпълнен с трескава подготовка за разкрасяване на лица, тела и коси, за да минем през празничните вечери самоуверени и изкусителни като никога. Абитуриентките отдавна купиха тоалета и аксесоарите към него - чанта, обувки и бижута. Текат последни приготовления и проби на грим и прическа, за да няма изненади в последния момент. Момичетата, които умеят да се гримират могат да го направят у дома с подходящите продукти.

Всяка се пита какво да направи, за да я забележат и да събере погледите на всички. Вариантите са два - или да се появи и да шокира с ултрамодерната си визия аудиторията с наистина ексцентрични грим и тоалет, или обратното - да заложи на по-минималистичен Face and Body дизайн, разкривайки нежността и свежестта на детското, което напук на завършването, не иска да си отиде.

Движете се по ръба, но не падайте от него

Много красавици в стремежа да изненадат другите минават границата. Прекалено силният грим може да добави няколко ненужни години към иначе крехките 18. Фактът, че абитуриентският бал е тържественият портал, слагащ край на нормите и ограниченията в училище е сам по себе си повод за празнуване. Открийте нужните ви продукти с бонуси и много промоционални предложения за създаване на красив грим.

Makeup рецепта за бала

Необходима е доза подготвка, за да издържи гримът ви цяла вечер. Първо, почистете лицето с лосион, след което нанесете озаряваща основа за грим. Тя ще накара кожата да заблести и да изглежда още по-млада, свежа и гладка. Нанасянето на устойчив фон дьо тен в нежен цвят ще изравни тона на цялото лице. В нощта на празника се очакват много танци, затова ако имате по-тъмни кръгове под очите от учене за матурата, нанесете водоустойчив коректор за лице. Той ще скрие следите от умора, акне, пъпки или зачервяване като направи кожата безупречно красива. За да задържите грима, поставете прозрачна фиксираща пудра. Абсорбира мазния блясък от изпотяване и вълнение и запазва ефекта от фон дьо тена. Лек прасковен руж ще добави руменина и яркост на образа. Обърнете внимание на веждите. Можете да ги подчертаете с контурен молив, след това да ги срешете нагоре и оформите с гел фиксатор. Така ще останат непокътнати цяла нощ. 

За сенки използвайте два, максимум три нюанса. Ако изберете нежни пастелни цветове, ще успеете да направите погледа меланхолично нежен и изразителен: най-тъмния цвят нанесете в края на клепача, средния - в началото, до носа, а най-светлия - в средата. Преливането помежду им визуално ще уголеми очите. По желание можете да внесете малко провокация като очертаете линията под долния клепач в контрастен, но хармоничен със сенките отгоре цвят. Заложете на водоустойчива спирала за мигли, така ще сте спокойни през цялата вечер. При нанасянето подвийте миглите не директно нагоре, а под наклон от 45 градуса в посока към външния край на окото. Този трик придава съблазнителност на погледа. Нанасянето на пастелно червило върху устните ще гарантира дълготрайност, а прозрачен гланц отгоре ще ги направи сочни и вкусни. Финалният щрих - напръскване с фиксатор за грим - ще обгърне лицето ви с невидим воал и направи грима устойчив и непроменен, независимо от метеорологичните условия и смяната на емоциите за период от 8 до 24 часа. 

През месец май много от бившите абитуриенти си организират среща на випуска. И макар отдавна да са пораснали момичета, могат и те да се възползват от препоръките ни за безупречен грим и да заблестят отново както преди.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!