Идеи за подаръци за Свети Валентин

Нека бъдем честни - любовта трябва да се показва всеки ден. Понякога обаче при множеството ежедневни задължения пропускаме да го правим. 14 февруари е ден, в който имаме възможността да отбележим любовта към партньора си и да изразим благодарност за присъствието му в живота ни. 

Търсенето на идеалния подарък за най-важния за нас човек не е лесна задача. Поради тази причина ние от MAKEUP сме подготвили идеи за подаръци за Свети Валентин за нея и него, които със сигурност ще се харесат!

Подаръци за двойки

Какво да купя за Свети Валентин? - всяка година този въпрос се задава от почти всеки, който има близък и обичан човек до себе си. Страхотна идея за Деня на влюбените е да вземете подарък, който ще ви помогне да прекарате време заедно. Превърнете дома си във ваш личен спа център. Запалете ароматни свещи и подгответе банята с романтична музика. Ако имате вана, добавете соли към водата, които ще отпуснат мускулите и сетивата ви и ще превърнат това в истинска наслада за тялото и душата. Също толкова приятен начин да прекарате вечерта би бил масаж с помощта на етерични масла - преценете от какво имате нужда в този момент, тъй като те притежават различни свойства и аромати, от стимулиращи цитрусови до успокояващи лавандулови.

Съблазняващ парфюм е водещ избор сред подаръците за този специален ден. Особено популярни са парфюмните комплекти, които съдържат допълнителна козметика като дезодоранти и кремове със същия аромат. Интересна идея за двойки е да се възползват от ароматно дуо! Много марки създават парфюми за него и нея, които идеално се съчетават помежду си. Това е изключително романтичен подарък, който ще подчертае вашата връзка и ще усещате присъствието на половинката през целия ден. 

Подаръци за нея

Когато търсите перфектния подарък за Свети Валентин за жена, съсредоточете се върху кремове , масла и серуми. Залагайки на страхотна качествена козметика, изработена от естествени, внимателно подбрани съставки, никога няма да сгрешите. Познавайки нейния вкус няма да е трудно да вземете правилното решение. Това е чудесна опция, а освен това дамата на сърцето ви ще се радва на продукта, дълго след празника.

Подаръци за него

Търсите подарък за мъж? Ако вашата половинка старателно се грижи за брадата си, купете му специално масло. Този тип средства подхранват и хидратират косъма, тъй като в по-голямата си част съдържат комбинация от растителни съставки. Друг вариант е да подарите балсам за устни или такъв за след бръснене. Дори луксозният серум с хидратиращо действие като Lancôme Men Génific HD е много подходящ избор. Така кожата ще бъде „поглезена“ и ще получи допълнителна доза „любов“. 

Свети Валентин не се изразява само в подаръци, но и в романтични моменти, прекарани насаме. Такава възможност изисква правилна подготовка! Затова се погрижете подобаващо за тялото си. За да бъде кожата мека и приятна на допир, е необходимо да се отървете от мъртвите клетки. Прекрасен помощник ще бъде ревитализиращ захарен скраб за тяло. След пилинг кожата заслужава подходяща хидратация, затова използвайте подхранващ и овлажняващ лосион за тяло, който ще я омекоти и ще ѝ продаде нежно сияние.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!