С какво да изненадаме мъжете за Коледа

Изборът на коледен подарък за мъж е комплексна задача. Партньор, син, баща, приятел, колега - отношенията ни с адресата са важни, за да знаем докъде можем да стигнем в идейно отношение.

Мъжете не са емоционални като нас, не се впечатляват от последния писък на модата, не държат на марката и не изпадат в ужас всеки път, когато нещо във визията им не е перфектно. Те са реалисти и не се концентрират върху подробности. “Виждат” в нещата само практичната страна. Без значение какъв типаж е мъжът, на когото ще избираме подарък - заклет реалист, кариерно ориентиран бизнес мениджър, екстравагантен денди, бодибилдър или непоправим романтик - представителят на силния пол винаги ще се нуждае от козметика и козметични аксесоари, за да е спретнат, чаровен и с високо самочувствие през цялата година.

Класиката винаги е модерна, можем да изберем на любимия подаръчен комплект с козметика, за да си мисли за нас и когато се къпе, бръсне или парфюмира. Ако държим непременно да го впечатлим с луксозен жест, подарявайки му комплект с маркова парфюмерия - поръчваме без колебание красиво опакованите продукти в празнична кутия.

Хубавият парфюм е един от най-популярните подаръци за мъже при всеки празничен повод. Това не е просто подарък в буквалния смисъл - той е красива и елегантна инвестиция в бъдещето на притежателя. Никой не знае колко нови приятели ще спечели духът от вълшебната бутилка, за колко успешни договори и сделки ще допринесе индиректно, създавайки благоприятна атмосфера.

Изключително удобни и функционални са мъжките козметични чанти тип несесер. Те са необходим и много практичен аксесоар за съхранение на бръснарски принадлежности, четка и паста за зъби плюс всякакви козметични джаджи. Несесерът е универсален подарък и дори у дома, мъжът може да го ползва като тайник за мъжки неща, които да му бъдат винаги подръка.

Колкото и да ни се иска да бъдем първи в сърцето на нашия герой, винаги ще делим първото място с любимата играчка на мъжете - колата. Тя е на особена почит в сърцето на партньора. Познавате ли мъж, който да е имал проблем със съвестта си, харчейки неприлично голяма сума пари за смяна на нови гуми, ремък, масло, накладки, филтри и пр., тъкмо когато най-много се нуждаем от нова рокля, чанта и обувки? Какво да се прави - мъже… Можем към подаръка за Коледа да прибавим ароматизатор за кола или висулка за кола, със сигурност ще изненадаме всеки мъж.

Господата определено държат на добрата фигура и състоянието на косата. Тестостеронът и стресът, недостигът на витамини и генетичната обусловеност са причините много от тях да имат проблеми с косата. Шампоан против косопад ще снижи факторите, водещи до оплешивяване и ще даде на косата възможност за глътка въздух. По-младите и активни мъже обичат да експериментират с прическата си като не просто я подстригват, но я оформят нагоре, назад или настрани. За да изглежда прическата стилна, и в същото време небрежна, правилното средство е стилизиращият гел или крем за коса със средна степен на фиксация. Резултатът ще е фантастичен и много различен от ежедневната му визия.

Повечето мъже се стараят поддръжката на тялото им да бъде на ниво. Те отстраняват окосмяването със самобръсначка или крем депилатоар, за по-гладка и красива кожа. Такъв продукт винаги би влязъл в употреба.

В случай, че искаме към подаръка да добавим и малко провокация от себе си - готина идея е комплект с бомбички за вана. Мъжете обичат вкус на домашен кекс, кожа или меко одеало. Бомбичките са с много различни и апетитни ухания. Намекът ни е недвусмислен и със сигурност ще му хареса, защото най-добрият подарък за празника е Любовта - пътеводната звезда в отношенията помежду ни.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!