Масажна свещ - перфектното романтично бягство

Силата на страстта не е постоянна величина във времето, но умните момичета винаги търсят начин да опровергаят това. Те не спират да експериментират с различни методи и средства, за да запазят верността и любовта на партньора. Масажните свещи са модерно и изпитано оръжие за прилив на енергия и желание в двойката влюбени. Те съчетават романтика, интимна атмосфера, комфорт и лукс. 

Ако искате да изненадате партньора си и отношенията ви да достигнат следващото, по-високо ниво на отдаденост, опитайте действието на масажната свещ. Ще останете изненадани какви първични инстинкти тя ще събуди в ума и тялото ви. 

Създайте атмосфера с масажна свещ

Меката светлина на пламъка създава атмосфера за очакване на нещо хубаво, топлината разлива спокойствие в сетивата. Приятният аромат прогонва стреса от тялото и отпуска. Ефектите обаче съвсем не свършват с това. Масаж с ухаещия аксесоар овлажнява и хидратира кожата, зарежда със самочувствие.

Масажната свещ е най-бързият и лесен начин за домашен СПА и перфектно романтично бягство. Ароматът ще ви накара да се отпуснете и забравите всичко, което изсмуква енергията ви. Вълнуващата топлина на свещта ще ви потопи в невероятно блаженство. Тонусът и настроението са допълнителен бонус. Стимулирането на  сетивата с топъл масаж ще създаде уникални усещания за спокойствие, баланс, хармония и трепет...

Съдържание на масажната свещ

Масажните свещи са различни от ароматните. Също като тях, те отделят страхотен аромат, но са проектирани да се използват като средство за масаж. При горене восъкът им не се нагорещява като при традиционните свещи. Соевият восък няма да опари кожата при директен контакт и втриване на съдържанието, поради факта, че соята се топи при много по-ниска температура.

Някои масажни свещи съдържат етерични масла за релакс и наслада от ароматерапията. В състава си обаче имат омекотяващи компоненти - масло от шеа или кокосово масло, които хидратират и изглаждат кожата. Благотворният ефект на съставките въздейства на душата и тялото едновременно.

Същност на свещта за масаж

Масажната свещ е вид масажно масло, натурален балсам с полезни и лечебни свойства. Съдържа специални благоуханни растителни масла, пчелен или соев восък, което я прави подходяща при арома масажи, лечебни процедури, антицелулитни терапии и пр. След запалване на фитила свещта се трансформира в масажно олио. Ароматите включват лавандула, евкалипт, тамян, пчелен восък, маслиново масло, какаово масло. 

Ефекти от приложението на масажна свещ

Масажната свещ не запушва порите, а кожата е мека и копринена. Работи като прекрасно средство за масаж, но по своята същност е романтичен афродизиак, който създава трепетно очакване за интимност. Влияе благотворно на емоциите, премахва умората, отпуска. Повдига тонуса, успокоява, понижава хормоните на стрес и подобрява работоспособността. Засилва кръвообращението. Овлажнява и омекотява кожата на тялото. Епидермисът е видимо по-мек и сияен. 

СВЕЩенодействие

Свещта се запалва и се оставя да гори 10-20 минути, за да се разтопят маслата. През това време цялата стая се ароматизира. Когато пламъкът се изгаси малко количество от разтопената смес се изсипва в дланта на ръката. Не се притеснявайте - пчелният и соевият восък, заедно с етеричните масла, се топят при много по-ниска температура от парафина. Температурата на разтопената масажна свещ е близка до телесната. Консистенцията се нанася свободно по цялото тяло за чувствен масаж. Сместа се абсорбира идеално, без да оставя почти никакви следи. След употреба восъкът отново се втвърдява.

Можете да направите масаж на себе си. Можете да изненадате вашия партньор като предварително запалите масажна свещ в спалнята, сложите на очите му маска за сън или панделка и го отведете на ароматно пътешествие в страната на удоволствията…

 

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!