5-те ДА в летния грим

Лято - тъмен тен, бронзови нюанси, блясък и романтика! А как ви звучи „мързелив грим”? Примамливо? Да, правилно прочетохте! Този сезон спокойно може да заложите и на мотива: колкото по-малко, толкова по-добре.
Какъв ще бъде вашият избор, няма значение, през лято 2019 всичко това е позволено.

                                                         Чиста кожа

Не сте фен на тежки гримове и фон дьо тени? Това е вашият сезон! През лято 2019 да заложиш на лек грим, който включва само коректор или лека основа е равно на тотален хит! Независимо дали отивате до мола, на работа или парти, спирала и лек озарител ще придадат блестящ и здрав вид на вашата визия. Но нека не забравяме колко е важна ежедневната грижа за кожата ви, за да може да имате сияен тен, без несъвършенства – в този случай ексфолиант за лице би свършил чудеса!

                                                   Слънчеви целувки

Харесвате лицето си, когато е целунато от слънцето, но нямате време да излезете от офиса? На помощ тук идва бронзантът който ще придаде вид на лицето ви, сякаш сте прекарали целия ден по улиците на някое средиземноморско градче! Просто използвайте бронзант, който е малко по-тъмен от фон дьо тена ви, за да акцентирате местата, на които слънцето би се отразило естествено – върха на нослето и скулите ви.

                                               Блясък, блясък, блясък

Отивате на парти и сте в настроение за блясък? Той остава ваш приятел и този сезон! Лек брокатен акцент във вътрешния край на очите, блестяща очна линия или сенки за очи – направете своя избор. Знаем, че може да бъде много изкушаващо, но не залагайте на всички едновременно! За елегантна визия много подходящи са универсалните брокати за лице и тяло, които може да разпръснете съвсем нежно, дори по деколтето си, вместо бижу.

                                                   Романтика в розово

Розовото е цветът, който придава нежен и чаровен вид на лицето. Имате розова пудра под ръка? Грабвайте я, защото с нея може да изпълните целия си грим! Използвайте както върху скулите, така и като сенки за очи. Добавете лек розов нюанс от любимия ви гланц за устни и две перлени фиби в косите си, за да завършите романтичния си вид.

                                                   Естествено сияние

Забравете за мат-а! Това лято тренд е сиянието – кажете голямо да на течните хайлайтъри! Знаете къде се прилагат – носле, чело, скули, подчертайте ги леко, за да предизвикате кожата ви да изглежда здрава.

Какъвто и избор да направите за грима си, през най-любимия сезон от годината, важно е да не забравяте, че настроението и усмивката са най-доброто допълнение към него! Смейте се, забавлявайте се, танцувайте! И какво по-добро от това, докато го правите, да блестите?

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!