Постигнете перфектни вежди с тези трикове

Независимо дали веждите ви имат нужда от леко запълване, сресване или цялостно оформяне, грешките, които можете да допуснете, са много. Подбрахме най-важните условия при оформянето им, за да създадете максимално естествена и добра форма.Нека започнем с грижата за веждите - специалисти съветват да не прекалявате с премахването на косъмчетата. Достатъчно е да отстраните страничните и да се доверете на естествената форма, която създават. Да не забравяме, че тенденцията в момента се придържа към максимално буйни и обемни вежди.

Подберете подходящата козметика..

Задайте си въпроса: “От какво оформяне имат нужда моите вежди?”. Ако е необходимо само леко запълване и подчертаване, най-добре се насочете към пудра, която да нанасяте с ъглова четка. Ако просто искате да срешете и фиксирате - гелът за вежди е вашият избор. Не се притеснявайте да експериментирате, докато откриете коя козметика ви пасва най-добре - чувствайте се свободни да комбинирате текстури, за да придадете максимална естественост на визията си.

Златни правила за нанасяне на козметика:

* Задължително използвайте леки, къси движения по посока растежа на косъмчетата. Така ще сте сигурни че ще слеете щрихите максимално с естествените вежди и те само ще допълнят вида ви, без крещящ ефект.

* Прекаленото издължаване на края на веждата създава тъжен и уморен поглед. За да измерите къде трябва да свършва - поставете молив по диагонал, от ноздрите до края на окото. Там къде моливът достига костта на веждите е мястото, до което можете да си позволите да издължите линията, без тя да изглежда неестествено.

* Твърде острите извивки ви правят ядосани или изненадани. Лесно ще измерите, като този път насочите молива от ноздрата към центъра на окото - там където сочи трябва да се намира извивката.* Насищайте козметиката бавно и постепенно - така ще избегнете твърде плътния и тъмен цвят, който спира погледите на всички върху веждите ви (а никой не иска това!).

* Използвайте комбинация от два цвята, за да се доближите максимално до естествения си нюанс. Независимо дали сте червенокоси или веждите ви са близо до черния цвят - преливането на два тона ще създаде чудеса!

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!