Няколко идеи за летния маникюр

Синьо, жълто, оранжево, диня, лавандула - всеки от тези цветове ще подхожда на маникюра ни, защото лятото не е просто сезон, а настроение. Знаете ли защо прекалено сериозните хора излъчват резервираност, хлад и липса на положителна аура? Те не могат да излязат от рамката на класическите черно-бели тонове в характера и визията си. Чувствата им също са такива. Те са забравили да мечтаят и да се усмихват. 

Светът неслучайно е създаден пъстър. За да нарисува всеки картината на своя живот с нюансите, които иска.  

Модата в летния маникюр

Поддръжката на жената се познава за секунди. Красиво оформените нокти са деликатен завършек на пръстите. Дали маникюрът ще е дълъг или къс, не е толкова важно колкото финишът и прецизно съчетаните цветове.

В разгара на лятото можем да покажем на всички, че нямаме нищо против да следваме, защо не и да създаваме модните тенденции. В зависимост от това какви асоциации правим през летните дни, подбираме и цветовете за нашия маникюр.

Слънце - жълто и оранжево; небе - светлосиньо; море - тюркоаз; плодове - зрели и свежи портокали, лимони, ягоди, малини, диня, круши… Всичко е слънчево и ярко, топло и светло. Също като настроението в душата ни.

Летни предложения за красиви нокти

Чудесно решение е да си направим летен маникюр с основа и топ лак 2 в 1. Можем да изберем лак за нокти в цвят небе и да го украсим с няколко бели облачета. 

Друг вариант е морскосин фон, гарниран с нарисувани миди, котви, морски кончета, сърца или малко изсипани върху лака, запечатани с топ лак златни песъчинки…

Красив ефект се получава когато върху ноктите ни кацнат пеперуди. Красавиците ще придадат лек и въздушен нежен акцент с разноцветните си криле. 

Модерна тенденция са също “голите” (прозрачни) нокти, съчетани с цитруси - лимонови и портокалови резенчета или актуалните плодчета - ягоди, малини, круши.

Стилен и “вкусен” маникюр можем да създадем и с лак за нокти в розова (динена) основа, върху която сякаш (с друг цвят лак) се топи ивица разлят сладолед…

Любителите на морските приключения и пътешествия биха могли да демонстрират хобито си с нокти, оцветени в моряшкия десен - синьо-бяло райе. Това няма да ги качи на круизен кораб, но пък ще им достави ведрост и удоволствие.

Романтичните и влюбени натури ще засвидетелстват любовта към своя избраник като нарисуват - върху предварително лакираните с летен цвят и запечатани с фиксиращ лак, ускоряващ озсъхването - със златни букви преплетените инициали на своя любим.

Френският маникюр винаги е модерен. През лято 2020 той присъства в лека метаморфоза - прецизна двойна линия, очертаваща долната и горната граница на белия контурен финиш. 

Водните стикери за маникюр са много лесни и бързи за поставяне. С ананаси, фламинго и папратови клонки те ще внесат нотка екзотика и ваканционен щрих в ежедневието.

Премахване на лака

Почистването на лака трябва да е лесно и щадящо нокътя. Прекрасно средство за това е лакочистител с витамин F "Ягода", тъй като не съдържа ацетон и не изсушава кожата около ноктите.

Лятото е сезонът на почивката, радостта и щастието. Нека не ги оставяме да минат покрай нас незабелязано. Розовите очила олицетворяват лекотата и непринудеността на младостта. Призмата на оптимистите и мечтателите. Вечно търсещите красивото и доброто в хората и нещата от живота. 

Синьо, жълто, оранжево, диня, лавандула - всеки от тези цветове ще украси душата ни, стига да го “видим” и пуснем в нас по един или друг начин.

 

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!