Топ 5 на летните ароматни изкушения

Лятото е сезонът на почивките, флиртовете и новите възможности. Един от начините да ги посрещнем, заредени с настроение и самочувствие, е като прегърнем новия си... парфюм. Той ще ни подари лятна свежест, радост и енергия. Ще настрои ума и телата ни за свобода на мислите и делата.

Когато ни подарят букет с цветя нямаме търпение да усетим уханието им. Често сме разочаровани, защото много от цветята, отглеждани изкуствено, не миришат. Аналогията с красивата жена е същата. Ако не ухае на чистота и свежест, голяма част от чара и красотата й се изгубват.

Новият парфюм променя излъчването, провокира промяна в поведението, шепне че животът е пред нас, а светът - в краката ни.

Летният парфюм създава много нови възможности. Изборът е безкраен. Цветята, цитрусите и билковите съставки създават чувство за свежест и прохлада. Днес ще се срещнем с петте най-ароматни летни изкушения. Нетърпеливи сме да разберем до каква степен ще ни направят магнетични и неотразими.

Calvin Klein Eternity Summer 2019 - парфюмната вода ще допълни визията ни с дъх на круша, диня, божур, зюмбюл, мускус и сандалово дърво. Водна лилия и свежи мандарини създават изкусителна аура, известяват за присъствието ни, преди да сме казали и дума. Плаж, море, залез, коктейл и… прегръдката на любимия. Какво друго може да иска една жена?

Clinique Happy - тази парфюмна магия е пътят на сезона към щастието. Щом покрием кожата си с вълшебния аромат, няма да чакаме дълго. Мъжете ще полудеят по освежаващия, мистериозен облак. Нашето предложение към тях включва неземна напитка от бергамот, червен грейпфрут, мандаринови цветчета, къпина и елегантна орхидея, бели лилии, франджипани, китайски магнолии и мимоза. Едва ли някой ще устои на изкушението да положи устни върху кожата ни.

Elizabeth Arden Green Tea - неслучайно в топлите страни когато е жега пият чай. С парфюмния шедьовър на марката Elizabeth Arden ще бъдем заобиколени от доза невероятна свежест. Ароматът на кисел лимон, портокалова кора и ревен пленява със своята магия. Когато се върнем в реалността ще бъдем заобиколени от билковия дъх на зелен чай, мента, жасмин и цветове от карамфил. Дъбов мъх ще внесе прохлада, която се закодира в сетивата. 

Jimmy Choo Illicit Flower - още от първите минути ни посреща искрящ плодов аромат, чиито основни нотки са мандарина и кайсия. Централният акорд съчетава романтично ухание на жасмин, роза, фрезия и цъфтящ грейпфрут. Изящните мотиви се допълват от елегантен дървесен облак със средиземноморско сандалово дърво, обогатено с кашмир и мускус. Ухание на флирт и непредсказуемост… Иначе казано - очаквай неочакваното.

Burberry My Burberry Blush - парфюмна композиция за леките и романтични натури, които винаги са в добро настроение и ярки цветове. Освежаващото усещане идва от дуото - лимон и нар. Ярките мотиви на зелени ябълки и розови венчелистчета вдъхновяват, а ароматното продължение на композицията е в съблазнителни акорди от жасмин и глициния. Такова е уханието на съвършената жена. Светло и жизнерадостно като нея.

Скъпи приятели, 

казват че случайността съпътства само онзи, който е подготвен за нея. Най-хубавите срещи стават случайно. Химията между хората е необяснима. Но няма нищо мистериозно в резултата от сбора на трите експлозивни съставки: усмивката, естественото поведение плюс няколко капки ароматна страст. Досетихте ли се какво се получава? Магията, наречена любов.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!