Парфюмите на звездите

“Ароматът разказва за характера и живота на жената повече от нейния почерк...”

- Коко Шанел

Парфюмът е задължителен за добрия имидж на една звезда. Чрез него тя демонстрира висока класа, заявява стил и характер. В началото на своята кариера всеки усилено работи за безупречен имидж. Изкачил се на върха, оставя имиджът да работи за него.

Известните непрекъснато експериментират с различни таланти и вдъхновения. Харесва им да създават собствени модни или ароматни линии. Не е задължително парфюмите от личните марки на звездите да са скъпи. Напротив, неслучайно са достъпни и по джоба на обикновения масов потребител, тъй като именно той консумира изкуството от сцената и екрана.

Независимо от цените продуктите се продават и носят огромни печалби на своите създатели. Със собствен ароматен почерк се открояват някои от най-обичаните популярни личности:

- Бионсе. Beyonce Midnight Heat е чувствен съблазнителен аромат, смес от плодове и цветя. Атрактивен и покоряващ, парфюмът ще ви накара да се почувствате като истинска звезда. В него цъфтят цветове на слива, божур и лале. Следват пачули и обичайната орхидея - любима на поп дивата. Амбър, пачули и сандалово дърво ще ви държат в гравитацията си дълго.

- Кристина Агилера. Christina Aguilera Woman олицетворява истинската женственост, щастието и комфорта да бъдеш себе си. Ароматът се отваря с акорди от бергамот, розов пипер, личи и круша. Сърцето включва магнолия и роза, теменужени листа и мед. Основата се състои от златен кехлибар, боб тонка и сандалово дърво.

- Мадона. Madonna Goddess. Световноизвестната певица откри парфюмерийния си талант и създаде ненадмината тоалетна вода за съвременни богини. Уханието е освежаващ аромат с горни нотки: нероли, горчив портокал и малина. Средни нотки: портокалов цвят и жасмин; базови нотки: мед и пачули. Кралицата на попа отлично знае как трябва да ухае една жена, за да покорява сърцата.

- Риана. Rihanna Reb'l Fleur е предизвикателен ароматен парфюм, който не оставя никого безразличен. Ярката и атрактивна композиция подчертава женствения чар и изтънчения вкус на своята притежателка, обгръщайки я с безтегловен облак от плодово-чипров аромат. Комбинацията от праскова, слива мирабел и червени ягоди прелива в кокос, теменужка, тубероза и хибискус. Базови нотки: амбър, ванилия, мускус, пачули. Аромат за бунтарки.

- Джей Ло. Jennifer Lopez L.A. Glow. Тази тоалетна вода е създадена в чест на любим град на певицата - Лос Анджелис. Неутолимата му енергия, шик и блясък са въплътени в жизнената композиция, която се отваря с горски плодове от зряла сладка череша, наситен къпинов нектар и топла сливова подправка. Сърдечните нотки са божур, жасмин и магнолия. В края ще бъдете опиянени от мускусен воал, рамкиран с венец от амбра. Тоалетна вода за победителки.

- Бритни Спиърс. Britney Spears Midnight Fantasy - романтичен аромат за всякакъв повод. Цветя и сочни плодове създават вълшебен еликсир. Той отваря нов свят, мистериозен и пълен с енергия, кокетство и изкушение. Орхидея, ирис и деликатна фрезия открито флиртуват с магнетичен чувствен мускус и кадифен кехлибар. Целувка от ванилия ги успокоява. Любовта е навсякъде...

Парфюмите на известните са също като тях - свободни, артистични, вдъхновяващи и цветни. Те създават настроение. Носят на крилете си щастие и финес. Всеки ден чрез уханните произведения на звездните идоли феновете са част от света на висшата класа. Това ги кара да се чувстват важни, красиви и успели също като любимците си. Дръзки, мистични, пленяващи, парфюмите са визитки на душевността. Кожата ги обожава както езикът - шоколад. Носят наслада и щастие. Стимулират настроението.

Една жена започва да остарява когато престане да се обича. А престава да се обича когато спре да се глези с любимата козметика и малките жизнено необходими фешън детайли - парфюм, грим, продукти с грижа за лицето и тялото, дрешки, токчета, чанта и прочие катализатори за душата. 

Лято е. Бъдете предизвикателни, независими и сексапилни с нов парфюм. Той ще изрази по-ярко вашия потенциал. Ще насочи сензорите на силния пол към вас и със сигурност не след дълго ще се появи мъжът, за когото ще бъдете най-изкусителната богиня, ухаеща на любов и изпепеляваща страст.

 

 

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!