Летните тенденции при маникюра 2019

Време е да се заредите с всички необходими продукти, защото летните тенденции при маникюра са ясни и чакат да бъдат приложени. Когато става дума за форми, трендовете за ноктите през пролетта на 2019 г. обхващат гамата от къси и квадратни до дълги и заострени, с някои умерени опции между тях. При цветовете, развихрете въображението си, защото тази година те са в изобилие.


Когато говорим за модата при ноктите за този сезон, разнообразието никак не е малко, но в основата са две пълни противоположности: uber-минималистичен дизайн, който обикновено се прилага върху nude нокти, и фамозни апликации и украшения, които се забелязват дори от разстояние. Каквото и да изберете няма да сбъркате! Взимайте любимите лакове и действайте!

                                                 Блясък и брокат

Смело слагайте блясък на ноктите, без да се притеснявате. Дали ще покриете цялата нокътна плочка или ще нанесете няколко искрящи точки върху телесен цвят, сами решете. 2019 е много либерална в това отношение. Стига да има блясък, няма значение колко и къде. Ноктите могат да са нежни, подходящи за изискана вечеря или пък ексцентрични, идеални за щуро парти. Всичко зависи от това как ще ги декорирате.

                                     Чертички, кръгове и триъгълници

В училище не сте обичали геометрията? За щастие, вече можете да проявите творчество дори и в тази точна наука. Фигурите са един от най-често рисуваните дизайни това лято. Можете да ги запълните или да оставите само деликатни контури. И тук оставете фантазията ви да работи. Може всеки нокът да изобразява различен елемент. Също така може да разнообразите ефекта, като направите някои декорации лъскави, а за други да използвате матов лак.

                                                Искрящи цветове

Това лято колкото по-ярки и шокиращи са цветовете, толкова по-добре. Освен жълтият, който винаги е на пиедестал, тази година и оранжевият е също супер модерен. Заложете на искрящите нюанси и няма да останете незабелязани, където и да отидете. Тези цветове добавят истинско слънчево настроение през топлите дни. Освен това, контрастните краски са обичани от звезди по целия свят, включително Бела Хадид.

Не забравяйте, че такива изразителни нюанси изглеждат най-добре на къси нокти. Професионалистите препоръчват те да покриват плътно цялата плочка, въпреки че изглеждат добре и като част от геометричния дизайн. За целта използвайте специален лак за декорация.

                                                       Дъги

Долният край на ноктите продължава да е в различен цвят от останалата плочка, под формата на полумесец. Експериментирайте с форми и цветове и вижте какъв вариант ви подхожда най-много.  Можете да направите и красиви малки произведения на изкуството - декорирайте с камъчета, стикери или сухи цветя. Пробвайте!

                                                       Nude

Nude ноктите винаги са на мода и са чудесен избор за всеки повод. Затова и 2019 не се различава от предходните години в това отношение. Тези цветове не са само добавка към френския маникюр, но и изглеждат чудесно дори като самостоятелна опция. С тях никога не можете да сбъркате. Нежни и елегантни - класиката винаги е правилен избор.

                                                 Импровизация

Това е истински хит! Тоталната импровизация е на върха! Размазани многоцветни петна, случайни точки и всичко, което се сетите и ви харесва. Не забравяйте обаче, че за да се появят такива декорации, трябва добре да подготвите плочката. За целта използвайте добра основа и накрая качествен топ лак. И, ето, вашият страхотен маникюр е готов, а вие със самочувствие ще показвате ръцете си.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!