7 парфюма, напомнящи за почивката

В летните слънчеви дни, когато е време за отпуска, е все по-трудно да съсредоточиш мислите си върху работа, учене или други задачи.  Само гледайки през отворения прозорец, мощните зелени корони на дърветата, лекия ветрец, галещ косите и носещ невороятните аромати на свежестта от цвятата, мислите все отлитат на някое прекрасно райско местенце някъде по света с тропически брегове. Други, свързват топлия сезон с морските вълни или със сладките тропически плодове, а някои мечтаят да потънат в разкошните изумрудено зелени гори. Но, ако в скоро време няма да успееш да осъществиш някое от твоите мечтани пътувания, не се обезсърчавай. Екипът на MAKEUP е подготвил за всяко момиче по един напомнящ за почивка аромат. И това са:

Hermes Un Jardin Apres la Mousson

Ароматът показва различни аспекти от Индия, когато мусонските ветрове връщат на земята това, което слънцето и е отнело, прогонвайки надалеч изгаращия дъх на сушата. Този невероятно амбициозен и креативен парфюмерист съчетава типично индийски ухания със свежи водни акорди и чувствени цветни аромати. По този начин създава деликатния и много привлекатен аромат. Композицията съдържа нотки на кориандър, джинджифил, пипер и кардамон, съчетани с цветчета от джинджифил и пъпеш. Този аромат е за тези, които искат да се впуснат в главозамайващата атмосфера на най-южния край.

Juicy Couture Malibu

Juicy Couture Malibu EDT е сочен и весел парфюм, невероятен коктейл от чувственост и сексуалност, от които блещука невероятна емоция. Ароматен букет, като билет за една приказка, носещ фантастичния свят на ярки цветове, слънце и щастие. Juicy Couture Malibu EDT е отражение на младежта, безгрижието и дързостта. Въплъщение на разкошен калифорнийски богат живот с просторните плажове, с топлия океан и нежен вятър. Плодов коктейл от нотки на диня, касис, зелена ябълка, маракуя, мандарина, роза, жасмин, франджипани, водна лилия, тубероза, жасмин, тиаре, мускус и дървесина.

Lancome La Vie Est Belle Intense

Дамският гурме аромат Lancome La Vie Est Belle Intense улавя изключителния момент. Съставът съчетава акорди на пресни плодове и цветни нотки. Ухае на сочни портокали, круши и бергамот. Свежестта се допълва и подчертава от аромати на подправки и черен пипер. Сърцето е препълнено с тонове на иланг- иланг, жасмин и поръсено с цветчета от портокал. Шлейфът е изтъкан от сладка сметана и лешници. Насладете се на идеалното взаимодействие на тонове, скрити в елегантен флакон. С La Vie Est Belle Intense ще се почувствате елегантна, съблазнителна и неустоима, ще впечатлите с естествена елегантност.

Marc Jacobs Daisy Dream

Въздушна и нежна композиция, в която няма нищо излишно. Вдъхновен от маргаритките и ярко синьото небе е ароматът на парфюм Marc Jacobs Daisy Dream. Неустоима комбинация от съставки, вдъхновени от елегантността и женствеността. Ароматът ще Ви очарова със своята игривост, свежест и лекота. Ефирен аромат препълнен с плодови и цветни нотки, който ухае на сочен грейпфрут и круша, която нежно прегръща касис. Богатото сърце излъчва опияняващ аромат на жасмин, глициния и личи, които флиртуват със съблазнителен сладък кокос и топла дървесина. Искрящата енергия, която се излъчва от аромата ще Ви даде уникално чувство. Поглезете се с чувство на радост и игривост, насладете се на невероятно красива комбинация от тонове и добро настроение с аромата на парфюм Daisy Dream.

Giorgio Armani Acqua di Gioia

Парфюмът е носещ в себе си съблазнителни морски ухания, напомнящи за любимите летни ваканции и екзотични почивки. Ароматът е вдъхновен от природата и красивите райски кътчета. Сладък и същевременно свеж и ненатрапчив аромат. Той успокоява, но и предизвиква. С мирис на море Acqua di Gioa създава усещане за перфектна хармония между човека и природата. Поглезете сетивата си по време на натоварения ден и направете празника си незабравим с парфюмите на Армани - символ на женственост, съблазън и привличане.

Moschino Funny

Този аромат от Moschino е познат почти на всяко момиче. Моментално ще Ви зареди с положителна емоция, радост и добро настроение. Връхните нотки в MoschinoFunny съчетават аромат на горчив портокал, червено френско грозде и розов пипер, което доставя енергия и пикантност. В сърцето на парфюма цари изтънчен и лек зелен чай, с лек оттенък на божур. След като тези нотки изчезнат, ще почувствате магическия аромат на жасмин и теменужка, които събуждат нежност и дават възможност да покажете женския си чар.

Donna Karan DKNY Be Delicious

Освежаващ парфюм изпълнен с лекота и свежест, особено подходящ за пролетни и летни дни. В основата си ухае на свежа ябълка, а към този аромат се прибавят и нюанси на краставица. Комбинацията от ухание на цитруси и цветя навява усещане за невинност и същевременно – за загадъчност. Завладяващият и неустоим аромат напомня за изкушенията и чувствата, които сте изпитвали.

Скъпи читатели, надяваме се, че от предложените аромати сте преоткрили своя аромат, с който моментално да се впуснете в атмосферата на мечтаните места за почивка. И няма нищо, ако в даден момент не можете да осъществите мечтаната си почивка – с представените аромати, можете да се заредите с положителни емоции, не по-зле от почивката ви на някой остров.

Ако ви е харесала тази статия, споделете я със своите приятели в социалните мрежи, за да може полижителните емоции и хубавото настроение да царят навсякъде!

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!