4 трика, които ще премахнат умората от лицето ви за минути

Ако въпросът “Какво ще ми помогне да изглеждам по-свежо” изниква всяка сутрин, докато стоите пред огледалото, заспивате по-късно от обичайно и ставате след няколко позвънявания на алармата - имаме 4 трика, които ще ви накарат да кажете уау. И тъй като ние също се присъединяваме към клуба на тъмните кръгове и трудното събуждане, ви уверяваме, че работят!

Хидратиращ спрей за лице

Първата стъпка след събуждане е почистване на лицето с нежна измиваща пяна. Веднага след това напръскайте с хидратиращ спрей - той ще задържи влагата дълбоко в клетките и ще ободри кожата.

Не забравяйте за едноминутното правило. Епидермисът започва да губи своята хидратация 1 минута след измиване - бъдете бързи!

Пачове за очи

За да се отървете от досадните тъмни кръгове нанесете хидрогел пачове, които имат способността да хидратират и елиминират подпухналостта. Само за няколко минути те ще направят погледа ви много по-бодър.

Допълнително облекчение на областта ще получите, ако ги оставите в хладилника 10 минути преди употреба. Чувството е наистина великолепно!

Какви съставки трябва да притежава околоочният крем?

Този продукт е ясна част от грижата за кожата, но знаете ли че кофеинът може да ободри и околоочната ви зона? Когато избирате крем за очи, оглеждайте се за съставки като хиалуронова киселина, витамин E и кофеин. Те ще се погрижат допълнително за подпухналите области, като същевременно се борят срещу появата на фини линии.

Серум за лице с витамин C

Тази съставка изравнява тена на лицето и след нея кожата моментално засиява! Такъв продукт се грижи за пигментните петна, действа антиоксидантно и помага в процеса на регенерация.

Този компонент е сред най-деликатните от активните съставки. Все пак ви съветваме да бъдете внимателни, ако притежавате чувствителна кожа. Бърз тест за поносимост преди употреба ще направи използването му надеждно, ефикасно и безопасно.

Сами виждате колко лесно можем да премахнем следите от недоспиване и умора - и всичко, докато пием сутрешното си кафе. Тези трикове са истинско спасение и трябва да ги пробвате още утре, независимо дали ще изберете един от тях или ще ги превърнете в сутрешна рутина.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!