Креативният дизайн в козметиката

Бихте ли си купили козметика заради необичайната опаковка? Ако предпочитате добрия утвърден класически модел, заложете на стандартните флакони, бурканчета и тубички. Ако имате готовност да рискувате с ново, необичайно, леко откачено и иновативно средство - добре дошли в света на предизвикателствата. 

Нашия избор диктуват собствените ни предпочитания за стил, красота и функционалност.

Производителите непрекъснато търсят все по-нестандартни начини за предлагане на стоките. Екипите от дизайнери се борят за вниманието ни, създавайки фантастични и щури опаковки.

Интересната външност привлича всекиго, но само онези, които обичат изненадите и приключенията, ще закупят странното козметично бижу, за да го поставят в будоара с оръжия за красота. 

Необичайни сенки

Палитрата със сенки за очи е сред водещите аксесоари, без които нито една съвременна красавица не може. Обожаваме кафе и чай? Има сенки във формата на чаши, пълни с различни видове и аромати на любимите напитки. Докато закусваме сутрин и поглъщаме горещите новини от деня, сенките ще ни заредят с настроение и цвят.

Обичаме музика и с носталгия си спомняме за онези стари парчета от детството, които родителите ни слушаха от касетофона с мигащи светлинки? Ретро носталгията ще ни върне в онези времена със сенки-еквалайзер и поне докато се гримираме ще бъдем весели и щастливи, подсвирквайки си някой неостаряващ евъргрийн.

Отново сме на диета, а така ни се яде нещо сладичко… Кутия с шоколадови бонбони ще овкуси деня ни със стил и цвят. След като “опитаме” някое от нейните вълшебства, в огледалото ще грейне нашето красиво и щастливо лице, доволно от току-що получената порция красота.

Любителите на животни ще се насладим на миговете за поддръжка на красотата с необичайните сенки във формата на зайче или мече - доказателство, че, макар и пораснали, винаги си оставаме деца.

Червилото - най-бързият и вкусен разкрасител

Най-бързото средство, с което можем да коригираме своята външност и да се заредим с настроение, е червилото. Малкият размер - с огромен принос в грижата за здравето и красотата на нашите устни - с два щриха ще ни превърне в най-сладките съблазнителки. Никоя от нас не бива да пренебрегва този свръхзвуков самолет за висш пилотаж в изкуството на перфектната визия. Устните ни са създадени за любов, затова никак не е чудно, че много от червилата са във формата на сърце.

Най-големият дефицит при деловите момичета е времето. Професионалните ангажименти валят. Понякога се налага от една среща да спринтираме към следващата. На всичко отгоре трябва да съвместяваме всичко това с личния си живот. За да извършим в движение бърза и атрактивна метаморфоза - от дневна във вечерна визия - трябва да ни се намира под ръка палитрата червила за устни. От бизнес дами тя бързо ще ни превърне в неустоими вечерни съблазнителки, които знаят своята цена и заслужават вниманието само на най-големите ценители...

Как ще имаме чувството, че сме избрани, ако самите ние не избираме прецизно нещата от първа необходимост, каквито са червилата. Колкото по-шикозни и луксозни са те, толкова по-прецизни и внимателни към красотата и своя външен вид сме самите ние. 

Спирала за съблазнителки

Ето няколко интересни спирали, които ще ни накарат да се почувстваме обгрижени на макс, не само заради креативния дизайн. Те са въплъщение на изкушението и съблазнителната женственост, а грижовните им съставки ще подхранят миглите като допринесат за тяхната извивка, обем и максимална дължина.

Спирала в пакетиран вид - дали да не потърсим четката под капачката?

Спирала с дантели и сатен - намек за нещо горещо...  

Спирала в комплект с високи токчета е само първата врата към изненадите на вечерта. 

Ръцете - кашмирена нежност и мекота 

Обичаме ли ръцете си? Ако отговорът е - да, вкъщи имаме поне един крем за ръце. Онези от нас, които не само обичат ръцете си, но искат кожата им да бъде винаги мека, свежа и гладка, мажат ръцете с подхранващ крем за ръце сутрин, преди да излязат, и вечер, след като се приберат от работа. Истинските грижовни момичета сме заредени с крем за ръце и на работното място, тъй като през деня мием ръцете много пъти, а голяма част от сапуните изсушават нежната кожа.

Животни, играчки и сладкиши от… сапун

Невероятно е разнообразието от интересни идеи при сапуните. Производителите произвеждат сапуни в най-различни форми: животни, кексчета, яйца, парче торта и дори конструктор лего. В това разнообразие можем да открием уникален и весел подарък за нас или за наш близък, който си пада по съответната тематика.

Кралица или хищник - коя е нашата визия

Безспорно, едни от най-изобретателните опаковки са при парфюмите. Те дават усещане за класа и идентичност. Хубавият парфюм е афродизиакът, които ще накара другите да се влюбят в нас. Да ни разпознаят дори със затворени очи.

Споменахме висока класа и статус - коя ли дама не би се зарадвала на скъп и елитен подарък като кралската корона, с която всеки мъж би могъл да докаже на практика любовта към кралицата на неговото сърце. 

Женското тяло е красиво, фино и примамливо като злато, особено когато е полу облечено. Или полу съблечено? Ще направим съблазняване със стил като предизвикаме възхищението на околните с парфюмната вода на Jean Paul Gaultier Classique Intense.

Често ни сравняват с хищници. Тази провокация лежи в основата на тоалетната вода La Panthere. Няма по-светкавичен и безпощаден ловец от женската пантера. Тя прецизно набелязва жертвата си и я омагьосва с миризмата на мускус, за да нанесе решаващия удар без милост.

При мъжките аромати също не липсват интересни дизайнерски решения. Ако не можем в момента да купим кола на любимия, на съвсем приемлива цена можем да му подарим автомобил във вид на парфюм. Това ще погали егото на партньора и ще му докаже, че четем мислите му.

Не липсват и уханни предложения за по-агресивния типаж мъже. Мачовците, които не се страхуват да покажат мускули и да отстранят свой конкурент.

Креативният дизайн не променя съдържанието на продукта. Той го представя видян и почувстван от друга гледна точка. Задачата му е да предизвика интерес, да развесели и внесе лекота и настроение в живота ни. Толкова много са сериозните теми, задълженията и отговорностите, че никога не е излишна щипка пикантна подправка, приятно и загадъчно да овкуси рецепторите ни за света, в който живеем.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!