Какво ще правите на Свети Валентин? Изберете от нашите 9 идеи!

Няколко дни ни делят от празника, за който двойките се вълнуват и подготвят от дълго време. Ако тази година искате да заложите на различно преживяване с половинката си, ние от Makeup имаме 9 предложения - за всеки по нещо, от среща на дивана вкъщи до готварски курс. Открийте това, което ви пасва най-добре в следващите редове!

Киновечер вкъщи

Ако тази година ви се остава вкъщи, организирайте си киновечер, а защо не цял маратон. Имате любими филми, които искате да гледате отново или сте набелязали няколко току-що излезли? Сега е моментът! И за да не помисли половинката ви, че сте забравили за романтиката, запалете няколко ароматни свещи, които ще запълнят въздуха с искряща топлина и уют.

Романтична вана

Докато сме още на тема празнуване вкъщи, независимо дали ще допълните киновечерта или ще изберете да прекарате по-голямата част от празника във ваната, това е изцяло ваш избор. Нашият съвет е да разтворите ухаещи бомбички във водата, които ще придадат много приятен аромат на вечерта, а след това кожата ви ще бъде неустоимо гладка и мека.

Среща на по хамбургер

Обожавате бързото хранене? Защо не организирате обиколка на няколко заведения или вземете хапването и прекарайте вечерта в колата. Намерете подходящо място с красива гледка в града, а за да допълните атмосферата с романтика, впръскайте няколко капки от любимия си, ухаещ на любов, парфюм.

Класическа романтична вечеря

Такова клише, а вие никога не сте го правили? Запазете маса в любимия ви ресторант. Сложете секси рокля и прекарайте вечерта, наслаждавайки се на прекрасни ястия, вкусно вино и разбира се, на половинката си. Само не забравяйте огнено червеното червило!

Отидете на танци

Ако любимият ви винаги е отказвал да танцува, то денят на влюбените е моментът, в който предложенията не се отхвърлят! Заведете го на място, където можете да се развихрите, а ние ви гарантираме, че няма да забравите тази вечер никога! Можете да направите визията си още по-неустоима, като добавите малко блестящо масло върху тялото си.

Кънки на лед

Идеално попадение за всички, които обичат да карат кънки или... да падат. Независимо дали ще предизвикате фурор с уменията си или няколко безобидни шеги, сплотяването ви с любимия е сигурно.

Спа уикенд

Все по-популярен избор сред двойките. Осигурявате си тотален релакс, повече време с половинката и грижа за тялото. Но помнете, хидратацията на кожата след процедурите е задължителна!

Караоке или комеди клуб

А защо не и двете? Смехът е обещан, а при желание можете спокойно да излезете с приятели, които да допълнят невероятното преживяване.

Курсове за двойки

Запишете се на сладкарски или готварски курс. Ще научите нещо ново, а и след повечето курсове произведенията ви остават за вас! С две кутии бонбони и добре прекарали вечерта, се от отбийте през дегустация на вино, за да сложите перфектен финал на вечерта.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!