Коя термозащита е най-добра за вашата коса?

Факт: всеки път, когато използвате горещ уред за стилизиране, той оставя своите следи върху кичурите и те постепенно губят здравината и блясъка си.

Съществуват различни продукти, които осигуряват термозащита, но как да изберем правилния според типа коса?

Ако имате тънка коса..

заложете на термозащитните спрейове. Фината коса изисква внимателен подбор на козметика, тъй като всяко леко утежняване дава негативен резултат върху прическата ви. Спрейовете придават обем и обичайно формулата им е супер лека.

Ако косата ви е увредена..

се съсредоточете върху серумите и маслата. Те доставят допълнително хидратация, като активните съставки умеят да проникват дълбоко в косъма и да осигурят регенерация отвътре. Така ще получите още по-добри резултати, а прическата ви ще бъде изключително сияйна и добре фиксирана.

Ако искате да поддържате естественото състояние на косата си..

имате избор между кремове, серуми и масла. Решили сте, че ще използвате само сешоар, без допълнителни термични уреди? Това не е причина да пропуснете термозащитата. Спокойно може да заложите на продукти с по-плътни текстури, които да подредят къдриците и да ги заредят с красиво сияние.

След като сте селектирали кой продукт е най-подходящ за вас, уточнете от какви уреди ще предпазвате косата си и дали ще нанасяте козметиката върху мокра или суха коса. Тези ключови въпроси ще филтрират още повече многобройния избор на пазара и остава за вас само да решите на коя марка ще се доверите.

Makeup предложения за всеки тип коса:

  • Тънка коса: Спреят на Matrix изглажда косата, предпазва я от топлина, предотвратява накъсването на краищата и наелектризирането.
  • Увредена коса: Маслото от Kerastase е обогатено с натурални екстракти, които подхранват чудесно и придават блясък. Продуктът можете да използвате както върху мокра, така и върху суха коса за завършване на прическата.
  • Поддържане на естествено състояние: Комплексната защита от Garnier е перфектен избор за употреба преди сешоар. Кремът предпазва от начупване, допринася за сияйна прическа, добавя мекота и подрежда всеки косъм там където е мястото му.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!