Вълшебен поглед за минути - можем да го създадем сами

Коя жена не мечтае за магнетичен поглед? Козметичната индустрия непрекъснато се развива с цел да угоди на нашите най-смели и провокативни идеи за перфектен и завладяващ вид. Спиралата за очи винаги е била конкурент на червилото в спора  кой от двата продукта е по-необходим за красивата и оригинална визия. 

Сбогом на спиралата

Модерните момичета все по-рядко използваме спирала, независимо колко маркова и качествена е тя. Нека бъдем честни - винаги съществува риск тушът да се размаже при неволен допир с ръката. Това съвсем не означава, че вече не изпитваме култ към драматичния поглед.

Името на новия владетел на женските сърца е… изкуствени мигли. Цели, на снопчета или поставени с техниката косъм по косъм - резултатите са зашеметяващи и, уви, никоя спирала не може да се сравни с главозамайващия им ефект. Най-после миглите ни пърхат като кадифени крилца на пеперуди, а ние триумфираме навсякъде, защото очите ни са произведение на изкуството.

Изкуствените мигли - алтернативата за бърза промяна на визията

Липсата на време сутрин за нанасяне на спирала е другата причина да си направим дълготрайна визия с помощта на изкуствените мигли. С два вида изкуствени мигли можем да се разкрасим собственоръчно в домашни условия, и то на достъпна цена. 

- изкуствени мигли на цял ред - те покриват целия клепач и се залепват наведнъж;

- изкуствени мигли на снопчета - снопчетата се поставят на избрани места между нашите собствени мигли.

Материалът е: естествен косъм; естествена коприна; норка; синтетика. Залепването става с помощта на апликатор и специално хипоалергенно лепило. 

За ОК резултат

Предстои празничен повод и непременно искаме да изглеждаме зашеметяващо? Тогава не бива да поставяме изкуствените мигли непосредствено преди тръгването си. Изисква се внимание и прецизност за добър резултат. Ако сме с по-чувствителна кожа и се притесняваме да не предизвикаме алергия, добре е от предния ден да си направим тест за поносимост към лепилото. Преди да залепим изкуствени мигли на цял ред, трябва да премерим доколко дължината на реда съвпада с дължината на нашия клепач. В случай, че изкуствените мигли са по-дълги, излишният материал се изрязва с ножичка. Лепилото не се поставя върху клепача, а върху миглите, които ще лепим.

Спирала върху изкуствени мигли

Що се отнася до това дали можем да нанасяме спирала… Принципно ролята на изкуствените мигли е да коригират дължината на нашите и ни спестят губенето на време за нанасянето на спиралата. Те притежават дължина, обем и извитост. Погледът с тях веднага става коренно различен. Красив и съблазнителен. Едва ли допълнителното използване на спирала има какво да добави към красотата им. Факт е обаче, че спиралата хомогенизира смесването на нашите ресници с допълнителните косъмчета.

Как да свалим изкуствените мигли

Отстраняването на изкуствените мигли става с помощта на балсам, отстраняващ изкуствените мигли, лосион за премахване на изкуствени мигли или дори мицеларна вода със съдържание на масло.

За да задържим залепените мигли по-дълго, желателно е измиването на очите през този период да се осъществява с пяна за почистване на грим, мицеларна вода на водна основа или почистващ продукт, който не съдържа спирт.

След като свалим изкуствените мигли, можем да ги приберем на сигурно място в кутийка за съхранение на изкуствени мигли, където ще са ни под ръка за следваща употреба.

Красотата е излъчване, не само божи дар

Всяка жена е красива когато има самочувствие и излъчва увереност. Скромността и малодушието са добродетели, останали в XX век. Днес на мода са динамичните и решителни, делови, но въпреки това секси момичета, които разчитат на себе си, знаят какво искат от живота и имат know how как да го постигнат. Какви средства и стратегии ще използваме зависи от целта и мотивацията ни за успех. Колкото до нашите малки трикове за красота, водещите специалисти в козметиката си знаят работата - пазарът е неограничен и достъпен за всеки, който иска да бъде забелязан. Американският издател Стийв Форбс е напълно прав като отбелязва: “Бизнесът е създаден, за да произвежда щастие, а не за да трупа милиони”. 

Какво искат жените

Ние, жените, не искаме много, за да сме щастливи. Задоволяват ни няколко дребнички на пръв поглед неща като например: цялото внимание на мъжа; всичките му финансови ресурси; 24 часа на ден да мисли за нас; да ни придружава на шопинг в мола точно когато на каса бира приятелите му гледат мача между Барса и Манчестър Юнайтед, защото всички тези покупки искат носене…

 

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!