Бюти трендове за 2020 година

Време е да се запознаем с трендовете, които ще ни залеят през новата 2020 година. Те обещават да направят старта на десетилетието много вълнуващ, изпълнен с ярки цветове за експериментаторите, но и включващ разнообразие от земни тонове за любителите на естествените визии.

Грим

  • Естествен блясък

Тайната на сияйната кожа е вече разкрита! Имате нужда само от течен хайлайтър, който да нанесете преди фон дьо тена. Специалистите съветват да разнесете малко количество продукт върху скулите, нагоре към челото и надолу към носа, веднага след овлажняващия крем. Този слой ще успее да проникне през фон дьо тена и коректора, осигурявайки сияен завършек.

  • Бяла очна линия

Белият цвят създава много по-различна визия от класически черния. Той визуално прави очите по-големи, а очертавайки красива, бяла линия в свивката на клепача ще придаде модерно излъчване на грима ви.

  • Бледи и земни нюанси върху устните

Представете си комбинация между балсам за устни с лек цвят и любимото ви нюд червило! Това съчетание създава илюзия за почти неутрален нюанс, придружен от красив, много нежен блясък за визуално увеличаване на обема.

  • Пастелни сенки за очи

Този тренд е специално за вас, почитателите на свежите, ярки и неустоимо красиви цветове. Всъщност, независимо дали ще нанесете по целия клепач или ще заложите на неонова очна линия, няма значение. Това е идеалният избор за модерна визия, с която ще сразите всички тази пролет. Подгответе се!

  • Розов руж за цялостен грим

Вече не е необходим бронзант, за да създадете грим, докоснат от слънцето? Звездните гримьори съветват да заредите арсенала си с подходящ нюанс руж, който ще ви послужи не само, за да озарите скулите, но и като сенки за очи. Завършете с розов гланц за устни за още по-ефирен резултат.

Аксесоари за коса

През 2020 година спокойно може да заложите на семплите прически. Спуснати къдрици, нисък или висок кок, изправени кичури - независимо от любимия ви начин на оформяне, имате нужда от аксесоар, който да придаде доза чар. През цялата година ще виждаме навсякъде ленти за коса, особено тези с възел. А ако сте пропуснали през 2019 да станете горд притежател на перлени фиби, то стилистите ви дават още един шанс!

Маникюр

Тази година на почит са стилните, семпли и изчистени маникюри. Е, за да не е толкова скучно, колкото може би ви звучи, на мода ще бъдат малките кристали. Можете да ги поставите върху линията на френския маникюр, по диагонал или само на някои от пръстите си.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!