Вълшебните мини комплекти за пътуване

Остават броени дни до Коледа и Нова година. Почти всички сме планирали къде и с кого да бъдем. Празникът е повод да заблестим в нова светлина, без да ни липсва самочувствие и добро настроение.

Пътуване към празника

Повечето от нас ще пътуват до любими места и курорти. Макар почивните дни да означават свобода и заслужен релакс, те са преди всичко възможност за бягство от рутината на ежедневието, вдъхновение и предизвикателство. При обвързаните - всичко е под контрол. Необвързаните обаче, наред с другите подаръци, могат да получат от Добрия старец ново гадже, например. 

Атмосферата, обстановката, коледният дух на лампички и ароматни свещи - всичко би било безсмислено, ако не е съчетано с топлината от кашмирената прегръдка на любимия човек.

С грим, прическа, тоалет - бъди навред

За да срещнем любовта подобаващо, ще наблегнем на определени акценти в нашия външен вид. Грим, прическа и тоалет са основните ни оръжия за масово поразяване на силния пол. Но как да се гримираме и да стилизираме косата си, далече от зоната на комфорт? Не можем да вземем със себе си целия антураж - палитри за грим, бутилки с шампоани и душ гелове, кремове, преси, четки за коса и пр. Багажът и без тях е пълен.

Пътешествие със стил

Има начин! Производителите на козметика са се погрижили да създадат козметични комплекти за пътуване. В тях можем да открием най-необходимите продукти за красота в по-малък, мини вариант. Много от комплектите се побират в дамска чанта. Ако предварително си набавим тези супер екстри, ще си спестим носенето на големите и обемни опаковки на продуктите за ежедневна грижа и поддръжка на красотата.

Ключ за красота

Всяко момиче знае, че хубостта, освен даденост, е и поддръжка. Само така можем да я запазим години наред и използваме като вълшебен ключ, способен да отключи и най-ръждясалото сърце.

За почивка в планината, основният “бодигард” - слънцезащитният крем за лице - задължително трябва да е с нас. В хотел със СПА зона, басейн, фитнес и пр., водоустойчивата спирала ще запази красотата и магнетичното излъчване на очите ни, дори при физическа активност, контакт с влага и вода.

Яж, пий и си носи… таблетките за отслабване

Празниците ни карат да отпуснем душата и се насладим на всички прекрасни мигове. Едно от най-хубавите на пръв поглед, но коварни неща е изобилието с храна. Вкусните гозби, сладкишите и алкохолът са универсална комбинация за трупане на килограми. Изкушенията са безброй, но можем да неутрализираме последствията върху своята фигура с таблетки за отслабване. Да запазим формата си вече не е мисия невъзможна.

Каквито и подаръци да получим или подготвим за своите близки за Коледа, нека подарим на себе си красота, увереност и цял чувал радост с малките, но ключови козметични вълшебници от мини комплектите за грижа, с чиято помощ ще дарим на парти компанията най-усмихнатата и грейнала от щастие “Коледна звезда”.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!