7 коледни аромата, които не бива да пропускате

Уют, топлина и празнична атмосфера. Най-вълшебното време от годината настъпи, но как да подсилим още повече напиращите в нас емоции? Като върли почитатели на свещите, ние подбрахме най-любимите аромати, които сгряват душата и придават несъмнено чувство на хармония и усещане за Коледа.

1. Естествени елхи

Кой не обожава свежия аромат, който се носи от боровете? Той напомня на любимото време прекарано със семейството, украсяването на дръвче няколко дни преди Коледа и емоцията от подаръците. За да се почувствате отново като малко дете, запалете свещ с аромат на снежна елха.

2. Грееща камина

През зимните вечери горящата камина носи топлина и истинско блаженство. Опушен аромат от пукащи дървета ви приканва да стоплите ръцете си до огъня и да вдишате успокояващия мирис.

3. Канела

Сладка и леко пикантна - канелата участва в повечето коледни сладкиши. Нейният топъл аромат прави всичко по-уютно и весело - идеално за студените зимни нощи. Ако търсите интересен заместител на свещта, тествайте ароматен восък. Единственото, което трябва да направите е да го поставите в удобен свещник и да го нагреете. Обещаваме, че ароматът е безкомпромисно траен и наситен.

4. Печени кестени

Нито един коледен базар не е завършен без тяхно присъствие. Този безпогрешен аромат на горещ въглен и задушени кестени, който се носи от всеки ъгъл на града, подсказва точно за това време от годината.

5. Джинджифилови сладки

Бисквити, меденки, къщички… толкова вкусно и коледно! Този пикантен аромат никога не остава незабелязан и привлича всеки. Фенове сте на джинджифила? Свещта, носеща неговото ухание ще ви потопи в сладка, зимна магия. 

6. Портокал и пикантни нотки

Тази празнична комбинация от аромати е много традиционна. Портокалите са символ на Коледа още от детските ни години и техният мирис истински приповдига настроението ни. Освен приятни спомени, свещта ще освежи чудесно дома ви.

7. Зимна приказка

Знаем, че всеки може да усети този аромат в мислите си. Представете си дървена хижа, запалена камина, компанията на любим човек, а отвън купища натрупан сняг. Точно тези емоции са комбинирани за създаването на свещта, носеща любов, уют и спокойствие.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!