Адвент календари - броенетo на дните до Коледа вече не е само за деца!

Последната седмица на ноември е и тя все повече подсказва за наближаващите празници. Коледно настроение вече изпълва магазини, реклами и домове. Само няколко дни ни делят от старта на преброяването на оставащото време до Бъдни вечер и ние имаме предложение как да го направите още по-вълнуващо. Добре познатите ни календари - като деца обичахме да отваряме малките прозорчета и да похапваме различни по форма шоколадчета. А дали сте си позволявали повече от определеното дневно количество, оставаме на заден план… Ако се чувствате вече големи за тях (което едва ли е възможно), то напоследък нашумяха празнични календари за възрастни. А кое е по-вълнуващо от шоколада, освен... козметиката? Защо пък не се запасите и с двата вида, макар да сме сигурни, че кутиите и прозорчетата ще бъдат отворени доста по-рано от Коледа.

По-търпеливите ще успеят да се насладят на истинското удоволствие, защото всеки ден ще получават по един подарък! Адвент календарите имат много плюсове - те дават възможност да изпробвате нови продукти или да подарите някои от тях на ваши близки, които знаете, че ще ги харесат.

Всъщност сетовете за възрастни обхващат широк спектър от интереси. Независимо дали сте почитатели на ароматни свещи, декоративна козметика, чай, вино или бижута, производителите могат да направят всички щастливи. Ние, с радост, ще съобщим кои привлякоха най-много вниманието ни тази година.

Бюти календар

Когато става въпрос за козметика, ние не крием своите предпочитания и любимци. Тази година бюджетният календар на Revolution е нашият фаворит! Тези, които искат да оставят цялото вълнение за отварянето му, нека не четат следващите редове!За любопитните - И през 2019 г. марката не изневерява на стила си, като е подготвила различни от миналогодишните изненади, зад всяко прозорче. Очакват ви 25 дни, всеки от който ще ви предложи грижа за лице, устни или четки за грим, но истинската сензация тази година е изцяло новата, невероятна палитра, създадена специално за сета! Цветовете ѝ са подбрани идеално за предстоящите празници и с нея можете да създадете наистина красиви и различни визии, за да блестите на всяко парти. Голямото количество пълноразмерни и мини продукти са силно пигментирани и ще ви оставят без дъх!

Адвент календари със свещи

Зимните месеци предразполагат към уютни дни и вечери у дома, придружени от топлина и приятни аромати. А ако на работа е толкова натоварено, че не успявате да се доберете до вкъщи, лесно ще придадете повече настроение в офиса си. Представяме ви два сета от Yankee Candles - другите ни любимци.

Yankee Candle Alpine Christmas Collection 2019 включва 24 чаени свещи в 8 неустоими, празнични аромата и красива чашка. Yankee Candle Alpine Christmas Advent Calendar съдържа 12 малки свещи и 12 чаени, като към тях ще намерите луксозен, сребърен свещник. 

 Любимото ни време от годината е съвсем близо! Как по-добре да отброите дните, ако не като зарадвате себе си с 25 вълнуващи подаръка?
Разгледайте и другите адвент календари на сайта ни.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!