THE NARCISO LINE

От началото на парфюмната линия NARCISO, цветът на всеки аромат е внимателно подбран и се излъчва в сърцето на бутилката. Подчертайте своята женственост с един от ароматите на NARCISO, за да разкриете вътрешната си красота.
NARCISO POUDRÉE


Невероятно женственият аромат NARCISO POUDRÉE ви обгръща със своята сладост и уникалност. Патентованото "сърце" от мускус, което се среща само в ароматите на Narciso Rodriguez, е комбинирано с бял жасмин в началните нотки и дървесен ветивер във финалните нотки. Този пудрен аромат, както подсказва името, става още по-интензивен от черния кедър и ветивера в състава.
NARCISO CRISTAL

 

Narciso Rodriguez представя NARCISO Cristal Eau de Parfum - сияен и привлекателен парфюм за жени от емблематичната колекция NARCISO. Този аромат е ода за възхищението към женствеността, отразявайки вътрешния свят на жената NARCISO, точно както фасетите на кристала излъчват светлина, разкривайки естествената му красота.

 

 

NARCISO AMBRÉE

 

NARCISO AMBRÉE Eau de Parfum - сияен аромат, който разкрива топлината на целунатата от слънцето кожа. Характерната мускусна сърцевина на Narciso е заобиколена от франджипани, иланг-иланг, кехлибар и кедър, създавайки невероятно пристрастяващ аромат.

Ароматът на NARCISO AMBRÉE разкрива чувствения характер на ярката и уверена жена.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!