Какво е сапун за вежди и как да го използваме: топ 3 предложения

Дръзките и пухкави вежди са популярно бюти течение през последните години и има много продукти и техники, които помагат за постигането на този вид. Една от най-новите тенденции в грижата за тях е използването на сапун за вежди. Вижте как да приложите тази техника, за да получите желания резултат!

Какво представлява сапунът за вежди

Това е продукт, чрез който може да получите по-плътни и дефинирани вежди. Създава естествено изглеждаща текстура и задържа космите на място, придавайки им по-плътен и по-обемен вид. Сапунът за вежди е бюджетна и неинвазивна алтернатива на ламинирането на вежди и други салонни процедури.

Най-често той е плътен, прозрачен гел, затворен в опаковка с въртяща се капачка. Този тип козметика няма нищо общо със стандартния сапун, тъй като е много по-мек и лесен за нанасяне. 

Как да използваме brow soap

Употребата на този продукт е сравнително лесен процес, който може да се извърши вкъщи. 

  • Намокрете специализирана четка с вода и преминете с нея през сапуна.
  • Използвайте четката, за да нанесете сапуна върху веждите си, като внимавате да покриете равномерно всеки косъм.
  • Внимателно оформете косъмчетата в желания стил.
  • С чиста четка почистете излишъка от веждите. 
  • Оставете сапуна да изсъхне за няколко минути, след което отново преминете с чиста четка, за да омекотите визията им. 

Какъв сапун за вежди да изберем

Когато правите своя избор, е добре да вземете предвид дали гелът е прозрачен и дали не създава бели следи след изсъхване. Друга важна особеност е съставът - колкото по-кратък е той, толкова по-добре - качественият сапун за вежди се характеризира с това, че е лек, прозрачен и изсъхва бързо. Подбрахме три такива, които отговарят на тези изисквания:

Lash Brow Soap

Един от най-харесваните продукти от тази категория. На какво се дължи неговата популярност? Безспорното му предимство е ефективността. Количеството от 50 грама е достатъчно за стотици нанасяния. Укротява косъмчетата още с първото приложение и издържа през целия ден. Освен, че фиксира в желаната форма, придава и обем дори на редките вежди. 

Paese Browstory Eyebrow Styling Soap

Опакован в удобно бурканче, има прозрачен цвят и се отличава с изключителна издръжливост. Освен това, както уверява производителят, той се запазва през целия ден и не оставя бял отпечатък. Обогатен е и с екстракт от корен от босилек, който допълнително се грижи за доброто състояние на косъма. Затова е особено подходящ за дамите с тънки и редки вежди. 

Constance Carroll Lash Brow Soap

Търсите евтин сапун за вежди, който действително да ви върши работа? Препоръчваме този на британската марка Constance Carroll. Той е прозрачен и много издръжлив. Има нежна веган формула, която не дразни и е подходяща за всеки тип кожа. Не оставя неприятни следи по веждите, а чудесен бонус е свежият аромат на плодове, който се носи от него. 

Сапунът за вежди е лесен и достъпен начин за постигането на красиви вежди. Пробвайте някое от нашите предложения и се уверете в неговите свойства.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!